dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jasper le Rutte
Jan Meij Ibarra
Jeugd Nov
28

Jongens B2 ook na winterstop in landelijke subtop

Nieuws afbeelding De eerstelijns jeugdteams van Xenios timmeren de laatste jaren behoorlijk aan de weg, met mooie eindklasseringen en plekken in landelijke competities tot gevolg. Vanwege de goede prestaties in voorgaande seizoenen werd Jongens B2, net als Jongens A2 overigens, in de voorcompetitie in de landelijke subtopklasse ingedeeld. En dat betekende dat Xenios voor het eerst in de historie tweedelijns teams had die op dit niveau acteerden.
Jongens B2 heeft een prachtige voorcompetitie achter de rug en eindigde op een keurige vierde plaats. En dat betekent dat ze zich op eigen kracht hebben gehandhaafd in de landelijke subtopklasse, als eerste tweedelijnsteam ooit van Xenios. Dus ook na de winterstop speelt dit team in verre oorden. Klasse gedaan van de mannen en de coaches Sam en Daan.

Hulde overigens ook voor de rijouders die in de afgelopen maanden plaatsen als Groningen, Ede, Zwolle, Zutphen en Bussum hebben aangedaan. We hopen op een wat gunstiger indeling na de winterstop.