Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Tara Klasen
Jasper Kortbeek
Lena Koeneman
Wolf Ribbens
Jeugd Nov
14

Organisatie trainingen en wedstrijden voor junioren vanaf 15 november 2021

Nieuws afbeelding
Naar aanleiding van de persconferentie van 12 november moeten we helaas toch weer teruggrijpen op onze werkwijze van begin 2021.

Toeschouwers mogen niet langs de lijn en daarom graag aandacht voor onderstaande punten.

We vragen DEF ouderbegeleiders om eigen ouders in te delen voor de onderstaande taken regel-ouder en/of Corona-trainingsdienst.

Op zaterdag zal het toezicht worden toegevoegd aan de clubhuisdienst.

Uitwedstrijden: De KNHB verzoekt om alleen het strikt noodzakelijke aantal rij ouders mee te brengen. Elke club kan zijn eigen regels stellen, dus bekijk hun website.

Xenios stelt geen maximum voor bezoekende teams.

ABCD thuiswedstrijden:maximaal 4 personen teambegeleiding aanwezig: scheidsrechters, coaches en/of ouderbegeleider (of plaatsvervanger).

Als ouderbegeleider blijf je buiten het veld, en draag je een eigen geel of oranje hesje.

ABC trainingen: geen toeschouwers aanwezig.

D trainingen: 1 regel-ouder aanwezig vóór, tijdens en na de training. Voor toezicht en hulp bij calamiteiten. Draag een eigen geel of oranje hesje en blijf buiten het veld. D-teams kunnen zelf beslissen of deze regel-ouder hun spelers verzamelt achter de slagboom en samen over het complex loopt, of dat spelers zelf lopen.

Keeperstraining: ouders van keepers die moeten helpen bij aankleden, mogen kort mee naar het veld, in eigen geel of oranje hesje. Bij wedstrijden kan de aanwezige teambegeleiding helpen.

EF thuiswedstrijden: de coach(es), 1 spelbegeleider en 1 regel-ouder aanwezig. De regel-ouder verzamelt de spelers áchter de slagboom en brengt ze daar terug. Houdt toezicht en geeft hulp bij calamiteiten. De regel-ouder draagt een eigen geel of oranje hesje en blijft buiten het veld.

EF trainingen: 1 regel-ouder per team aanwezig: verzamelt de spelers áchter de slagboom en brengt ze daar terug. Toezicht en hulp bij calamiteiten. Draag een eigen geel of oranje hesje en blijf buiten het veld.

Ouders brengen hun kind achter de slagboom naar de regel-ouder toe, en halen die daar weer op. Let zelf op de verkeersveiligheid van uw en andermans kinderen!

E&F teams worden door Xenios ingedeeld om tijdens een training van het eigen team "Corona trainingsdienst” uit te voeren. (Zie onderaan dit bericht de beschrijving & schema t/m 26 november)

Trainende F-jes: breng (& haal) je kind achter de slagboom bij de trainer. Let zelf op de verkeersveiligheid van uw en andermans kinderen.

Voor alle ouders die hun kinderen komen brengen en halen geldt:
· Kom op de fiets.
· Als je toch met de auto komt: er staan op woensdag en vrijdag geen vrijwilligers voor de slagboom die toezien op het veilig uitstappen van jouw kind. Let goed op (jonge) fietsers.
· Houd 1,5 meter afstand.

-----------------

Beschrijving "Corona trainingsdienst” door E of F ouders

1. Door 2 ouders van het ingedeelde team;
2. 15 minuten voor start van de training aanwezig in eigen geel of oranje hesje;
3. Staan op het hoofdpad, ter hoogte van het clubhuis;
4. Laten maximaal 1 ouder (in hesje) per DEF team toe tot de velden. Voor ABC teams: geen ouders;
5. Helpen bij calamiteiten, brengen jonge spelers die te laat zijn naar het veld;
6. Laten bezoekers van andere sportclubs doorlopen of -fietsen;
7.Vertrekken als alle E/F spelers van hun trainingsuur vertrokken zijn;
8.Houden 1,5 m afstand.

-----------------