Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jasper Kortbeek
Tara Klasen
Lena Koeneman
Wolf Ribbens
Algemeen Nov
5

Coronamaatregelen op Sportpark Sloten

Nieuws afbeelding

Gelukkig kunnen we lekker blijven hockeyen op Sportpark Sloten en is publiek welkom. Ook kunnen we een drankje en broodje halen bij de bovenbar en plaats nemen voor  een teamafspraak. Vanaf zaterdag gelden er aanvullende maatregelen: voor iedereen van 18 jaar en ouder is een CoronaToegangsBewijs (CTB) nodig in het clubhuis. Dit geldt ook voor de kleedkamers en toiletten.

Je bent verplicht je coronabewijs te laten checken bij de bar of te tonen aan iemand die daar om vraagt. Ook kan er om een ID worden gevraagd.

Je coronatoegangsbewijs is: je vaccinatie QR-code, een bewijs dat je negatief getest bent (max 24 uur oud) of je kan aantonen door een QR dat je corona gehad hebt.

Publiek is welkom op Sportpark Sloten maar er geldt een dringend advies om 1,5 meter afstand te houden.

Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseert de hockeybond een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar).

In het coronadossier op de site van de KNHB vind je een pagina met veelgestelde vragen. Deze vragen sluiten aan op het geldende sportprotocol.

Heb je verder nog vragen over corona, testen en besmettingen? Deze kan je stellen aan onze Xenios coronaco├Ârdinatoren via [email protected]

Verder kijken we natuurlijk uit naar een heerlijk weekend met veel hockeyplezier! 

Tot morgen!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws