Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lotti Arts
Mink van der Meijden
Algemeen Sep
26

Wat wordt het mooi!

Afgelopen vrijdag, 24 september, hebben we samen met onze aannemer Badhoeve Bouw, de bouwers, ons bestuur, de Xenios bouwcommissie en Blackbox Architecten het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw van ons clubhuis gevierd. 

We hebben stil gestaan bij alles wat er heeft moeten gebeuren om dit hoog(s)te punt te bereiken. En iedereen bedankt voor inzet van energie, expertise en heel veel tijd. Als lid waarschijnlijk moeilijk voor te stellen, maar wat hebben de afgelopen jaren een groep vrijwilligers een hoop uren gestoken om uiteindelijk zo’n mooi clubhuis neer te kunnen zetten. Iedereen die betrokken is en is geweest nogmaals dank.

Het is ook tijd om te kijken naar de toekomst. Nog een paar maanden en dan wordt het clubhuis echt opgeleverd. We verheugen ons om dit samen met jullie te vieren. Het uitzicht vanuit de kantine op alle velden is fenomenaal. En de ruimte voor kleedkamers, overleg en gezellig samenzijn wordt fantastisch. Een ambitieus en gezellig clubhuis voor een ambitieuze en gezellige club.

Hier zit ook de uitdaging in voor ons als leden. We kijken er allemaal naar uit om de gezellige en sportieve herinneringen van de Ringvaartdijk met de huidige tijd in ons tijdelijk en levendig clubhuis met de mooie velden voort te zetten. En zelfs uit te bouwen. Maar daar moet best nog wat voor gebeuren. De sponsorcommissie gaat aan de slag om extra’s in de afbouw te financieren. Er wordt nagedacht over extra evenementen. En we zullen een beroep doen op iedereen die zin en tijd heeft om mee te werken met de inrichting en afwerking van ons clubhuis.

Binnenkort komt er een speciale BouwXpress uit waarin uitgebreid aandacht wordt geschonken aan de bouw, de oplevering en wat er daarna nog moet gebeuren om uiteindelijk dit mooie clubhuis in gebruik te kunnen nemen. Kun jij ook niet wachten?!

Bekijk hier het filmpje

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws