Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lotti Arts
Mink van der Meijden
Algemeen Sep
23

Zonder scheidsen geen wedstrijden

Nieuws afbeelding

Zaterdag 25 september begint alweer de Week van de Scheidsrechter.

Een mooi moment om alle fluitende vrijwilligers, veelal ouders, extra te bedanken voor hun inzet om elk weekend er voor alle wedstrijden te staan. Laten we de goede gewoonte om als team de scheidsen aan het eind van de wedstrijd te bedanken nog wat extra allure geven. Door het bedanken niet alleen door de coach te laten doen maar ook door de spelers. Goed gedaan scheids!

Een essentiële en vooral ook gewaardeerde manier om als ouder bij te dragen aan de sport van je eigen kind en het team. Hoe meer ouders per team een kaart hebben, hoe makkelijker het wordt om voor elke wedstrijd scheidsrechters te plannen.

Scheidsrechters zijn nodig voor elk niveau. Zo kennen we bij de breedteteams het mooie systeem dat ouders met kaart de wedstrijden van hun kinderen fluiten. Startend bij de F als spelbegeleider en meegroeiend met de ontwikkeling van je kind richting 11-tallen. En ook al start je kind op een later moment met hockey, het is nooit te laat om een kaart te halen.

Een fijne bijkomstigheid is dat door het kennen van de hockeyregels, het bekijken van een wedstrijd alleen maar leuker wordt. En wie weet vind je het zo leuk dat je je verder wil kwalificeren. Ook dat kan bij Xenios.

Het is goed om te zien dat er voor de aankomende cursus zich al weer veel ouders hebben aangemeld. Doe je ook mee? Meld je hier aan (inschrijven als ‘vrijwilliger’ en vermelding: opgave scheidsrechterscursus). 

Meer informatie over fluiten? Kijk op de website van Xenios op de arbitragepagina, klik hier.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws