Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Stella van Tuijl
Anouk Haan
Fleur Foolen
Alessandra Klinkhamer
Jeugd Aug
29

Klaar voor de nieuwe start?!

Nieuws afbeelding

September is de start van het nieuwe hockeyseizoen. En daar hebben we zin in. Heb jij al jouw nieuwe doelen opgesteld?
In september begint ook weer een nieuw trainingsblok van de National Hockey Academy bij ons op de club. Pak extra hockeyuren op het veld door mee te doen aan het blok van de National Hockey Academy bij ons op de club.

Tijdens het trainingsblok ga je aan de slag om het beste uit jezelf naar boven te halen. Door de trainingssessies krijg je wekelijks extra uren op het hockeyveld, en dus ook meer balcontact per week. National Hockey Academy richt zich tijdens de trainingssessies niet op het verbeteren van een team, maar op het verbeteren van jou als speler. Het draait dus tien trainingen lang volledig om jou!
Je gaat aan de slag met meerdere thema's, waaronder bijvoorbeeld receiving, 2v1 en 2v2, passtechnieken en verdedigen. De basisvaardigheden passen, scoren en verdedigen komen terug bij alle trainingssessies. Daarnaast is er ook veel aandacht voor het maken van keuze's, een belangrijk aspect tijdens het spelen van wedstrijden. Tijdens de sessies leer je spelsituaties herkennen en de juiste keuze's hierbij te maken.

20% clubkorting!
Omdat jij lid bent bij ons, krijg jij 20% korting! Het maakt niet uit hoeveel trainingssessies je kiest, de korting is bij elk pakket geldig. Gebruik de code XENIOS om gebruik te maken van deze korting.

De trainingsmanager van National Hockey Academy op SBHC Xenios staat al in de startblokken. Ben jij ook helemaal klaar voor de nieuwe start? Meld je dan snel hier aan!

De eerste trainingssessie start op 15 september 2021, de laatste sessie is op 24 november 2021. Het blok bestaat uit totaal tien sessies, die elk om 17:30u starten en om 19:00u eindigen. Je kunt zelf kiezen of je het volledige trainingsblok aanwezig bent, of aansluit bij een deel van de sessies. Uiteraard is het geen probleem om t.z.t. extra sessies bij te boeken.

Ga naar de website van National Hockey Academy om je aan te melden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws