Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Ties van Zutphen
Sharon Singh
Borre Spaan
Timo Haaker
Pien Onstenk
Algemeen Aug
20

Trainingsschema seizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding Het trainingsschema voor seizoen 2021-2022  voor zowel jeugd als senioren is bekend. Via de Xenios app zijn de dagen en tijden in te zien. Let op: het schema is nog onder voorbehoud van wijzigingen in tijd en dag. Onze trainers zijn voornamelijk scholieren en studenten. In verband met schoolroosters kan een wijziging in het trainingsschema voorkomen. Dit geldt voor alle teams. Omdat schoolroosters gedurende het gehele schooljaar kunnen wijzigen, betekent dit dat tijdens het hockeyseizoen ook wijzigingen in het trainingsschema aangebracht kunnen worden. Helaas zijn op dit moment nog niet alle teams van trainers voorzien. Er wordt hard aan gewerkt om alle teams tijdig van een trainer te voorzien. 
Vanaf maandag 30 augustus starten alle trainingen.

Junioren en jongste jeugd: 
Zaterdag 4 september staat er voor alle teams een oefenwedstrijd gepland (voor aantal teams start de competitie al) en op zaterdag 11 september start de competitie. 

Senioren:
Zondag 5 september is er voor alle teams een oefenwedstrijd gepland (voor aantal teams start de competitie al) en op zondag 12 september start de competitie. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws