Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Fleur Foolen
Alessandra Klinkhamer
Stella van Tuijl
Anouk Haan
Algemeen Aug
19

Nieuw teamlid Dames 1 (deel 2): Daniëlle Hordijk

Nieuws afbeelding

Het tweede nieuwe teamlid van Xenios Dames 1 die we willen voorstellen is keepster Danielle Hordijk. Een nieuw gezicht voor de club!

Bij welke clubs heb je gehockeyd?
HDS, Klein Zwitserland, Gooische en LOHC

Wat is je sportiefste hoogtepunt tot nu toe en bij welke club?
Dat is een lastige! Het spelen in de hoofdklasse zaal met KZ Dames 1, landskampioenschap zaal met KZ Dames 2 en de play-offs met Gooische Dames 1 behoren wel tot de hoogtepunten.

Wat is je het meest bijgebleven van al die jaren hockey?
Hoe mooi en bijzonder het is om in een team te spelen. Je deelt lief en leed met je teamgenoten, hebt plezier en werkt samen keihard om een gezamenlijk doel te bereiken. Soms lijkt alles vanzelf te gaan, maar soms is het lastiger en is het belangrijk om er juist voor elkaar te zijn.

Maar bovenal denk ik dat het meest belangrijk is om te genieten van het mooie spelletje, het toeleven naar een wedstrijd, het delen van verhalen, de grappen die je met je teamgenoten uithaalt en het dansen en zingen na een overwinning.

Hoe belangrijk is hockey voor jou?
Haha sommige vriendinnen noemen mij wel een echte ‘hockeynerd’. Ik was elke dag op het hockeyveld te vinden (zelf trainen, training geven en coachen), maar ik moet bekennen dat nu ik wat ouder word, het wat minder wordt. Al betekent dat natuurlijk niet dat ik niet hééél fanatiek ben en ik altijd wil winnen op zondag (en in de trainingspartijtjes 😉) natuurlijk.

Wat vind je van Xenios? Wat verwacht je het komende jaar?
Voordat ik kwam had ik weinig verwachtingen, behalve dat ik al wat meiden kende. Ik ben heel warm ontvangen en ben heel erg blij met de keuze voor Xenios. Het is een hechte familieclub met ambitie en ik hoop dat wij als Dames 1 dit jaar een mooie prestatie kunnen leveren door elke wedstrijd het beste uit onszelf naar boven te halen.

Wat kunnen we jou verwachten?
Dit jaar hoop ik natuurlijk zoveel mogelijk ballen te stoppen en er te staan op de belangrijke momenten. Daarnaast ga ik het team van achteruit zo goed mogelijk proberen aan te sturen.

Wat vind je nog leuk om even over jezelf te vertellen?
Naast keeper ben ik fulltime juf van een hele leuke groep 7 in Den Haag.

Verder zijn wij momenteel met Dames 1 hard aan het trainen om er in september bij de start van de competitie weer helemaal te staan. Hopelijk kunnen wij ook dit seizoen weer op veel support rekenen. Tot snel langs de lijn!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws