Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Anouk Haan
Alessandra Klinkhamer
Stella van Tuijl
Fleur Foolen
Senioren Jul
6

Trimhockeycompetitie 2021-2022: dames gezocht

Nieuws afbeelding

Ter afsluiting van een vreemd Corona seizoen hebben onze trimmers een wedstrijd gespeeld tegen AMVJ. Een leuke sportieve wedstrijd die door Xenios met 1-2 gewonnen werd.

Nieuws: het grootste nieuws is dat de trimmers van Xenios volgend seizoen meedoen aan de Amsterdamse trimcompetitie! Met 9 teams van o.a. Westerpark, Athena, AMVJ, HIC en IJburg spelen we regelmatig een wedstrijd op de maandagavond om 20.30 uur. 

Dit is overigens naast/ tegelijkertijd met de reguliere training voor Trimfit en trimhockey. En staat los van de ‘spelende trimmers’, dat gaat namelijk over meespelen met de Veteranen. De Trim coördinatoren zullen een mooi team samenstellen op basis van aanmelding, ervaring en attendance.

Oproep: hebben we voor de heren geen enkele zorg over voldoende interesse, wat betreft ervaren dames is dat wel een ding. Het is namelijk een gemengde competitie waarbij er minimaal 4 dames op het veld moeten staan. Daarom zoeken wij dames die vroeger gehockeyd hebben en het leuk vinden om mee te doen. Ook al is het af en toe en vrijblijvend. Stuur dan een mailtje naar [email protected] en bespreken graag de mogelijkheden met je!


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws