Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Nikki Hoogendam
Léon Louwman
Matthijs van Gaalen
Julie van Grunsven
Jeugd Jun
9

Ophalen keeperstassen!

Nieuws afbeelding

Allereerst onze dank voor de enorme medewerking en tijdige inlevering van (bijna) alle keeperstassen van de wisselkeepers. Dat heeft ervoor gezorgd dat vandaag alle keeperstassen voor de nieuwe teams samengesteld konden worden.

Deze kunnen opgehaald worden:

- vrijdag tussen 17-19 voor alle teams die zaterdag op de Ringvaartdijk EN/OF om 8:30 spelen
- zaterdag tussen 9:30 en 10:30 OF tussen 13-14 voor alle teams die zaterdag op Sportpark Sloten spelen (en later starten dan 8:30).

De keeperstassen staan klaar bij het oude clubhuis van Portugal (links van veld 14). Mocht de inhoud van de tas niet correct zijn, of in de loop van het seizoen slijtage vertonen, kan met ons een afspraak gemaakt worden via [email protected] en/of [email protected]

Wij zouden ieder team willen vragen, na de trainingen en wedstrijden, de keeperstas in de locker die voor het team bestemd is op te bergen (indeling hangt bij de lockers) met de rits open. Dat zorgt ervoor dat de tas kan luchten, schimmels minder kans krijgen, de materialen frisser blijven en daardoor langer meegaan. Ook bestaat de mogelijkheid de keepersmaterialen te drogen in de daarvoor bestemde droogmachines (deze staan in de kleedkamer met de lockers van de vaste keepers).

Tot vrijdag of zaterdag!

Hartelijke groet, Theo en Edmée

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws