dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Myrthe Neijzen
Mila Petillon
Nyara Yvelaar
Perisa Brinkman
Indy Petillon
Algemeen Jun
8

Xenios vrijwilliger in de schijnwerper

Nieuws afbeelding

Naam: Jan van Houselt
Commissie: Accommodatiecommissie
Functie: Coördinator accommodatiecommissie/klusteam

Wie ben je?
Ik ben Jan de klusjesman ;), woon met mijn vrouw in Badhoevedorp en vader van Geert, die net is gestopt met hockey. En van Anoek, die is al wat langer gestopt. Zelf heb ik nog nooit een stick in handen gehad en heb geen idee wat er allemaal wel en niet mag in de doelcirkel. Wel heb ik veel langs de lijn gestaan en gelukkig andere kennis en vaardigheden die óók bij Xenios van pas komen.

Wat doet jouw commissie?
Ons klusteam bestaande uit 10 man van diverse pluimage. Wij proberen de oude Herenmarkt in de lucht te houden totdat de nieuwbouw klaar is. We krijgen vaak de wildste ideeën van het bestuur aangedragen, waar we dan het beste van maken omdat we het zo goedkoop mogelijk willen maken. Dan maken we bijvoorbeeld gebruik van materiaal uit de voormalige clubhuizen van de Crusaders en Portugaal, hoe duurzaam. Ons magazijn bestaat uit wel vier containers vol materialen!

Wat doe jij?
Ik sta erbij en kijk of het goed gaat :-)

Wat vind je er leuk aan en kost het veel tijd?|
Het is leuk om met minimale middelen en kosten iets te maken. Xenios wil een eco club zijn en zoals gezegd recyclen we veel materiaal. Ja, het kost veel tijd. Vaak zijn we door de weeks bezig als er niet wordt getraind of gespeeld.

Wat betekent Xenios voor jou?
Een leuke groep enthousiaste mensen die elkaar weten te vinden als het nodig is.

Wat wil je nog kwijt?
Ik verbaas me nog steeds over de hoeveelheden afval en gevonden voorwerpen.

Dat eerste het afval, drie containers vol, word opgehaald. Dat tweede – de gevonden voorwerpen- bijna niet. Ik schat dat er elke maand zo'n 100 bidons bij het grof vuil gaan.


Steek jij ook graag je handen uit de mouwen en wil je Jan en zijn klusteam helpen met klussen nu of straks bij de oplevering van het nieuwe clubhuis?
Stuur Jan dan een mailtje op: [email protected]


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws