Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Pien Onstenk
Borre Spaan
Timo Haaker
Ties van Zutphen
Sharon Singh
Algemeen Jun
2

Vanaf 5 juni zijn er weer versoepelingen van de Coronamaatregelen!

Nieuws afbeelding

Senioren mogen weer met het hele team trainen en wedstrijden spelen tegen andere Xenios teams. Tijdens het hockeyen hoeven spelers geen 1,5 meter afstand te houden. Buiten het veld wel.

Junioren mogen weer wedstrijden spelen tegen andere clubs. Daarom organiseren we samen met de drie clubs in het Amsterdamse Bos een minicompetitie voor alle teams die daar belangstelling voor hebben (meer info klik hier

Welke maatregelen zijn verder van kracht vanaf 5 juni?

1. Clubhuis en horecagedeelte gaan weer open, onder de geldende horecaregels.

2. Binnen moet iedereen ouder dan 13 jaar een mondkapje dragen.

3. Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden, uiteraard nog wel met inachtneming van de basismaatregelen, waaronder de anderhalve meter afstand.

4. Bij trainingen is geen publiek toegestaan. Onze eerder gemaakte afspraken over toezicht bij de D, E, F trainingen door één ouder per team, blijft van kracht. We vragen de nieuwe ouderbegeleiders dit zo spoedig mogelijk te regelen.

5. Bij wedstrijden is geen publiek toegestaan. Alleen de teambegeleiding is aanwezig. Bij thuiswedstrijden is dit inclusief 1 ouderbegeleider die buiten het veld blijft. Bij uitwedstrijden is dit inclusief de noodzakelijke rij-ouders. Beperk het aantal rij-ouders zoveel als mogelijk. We vragen teams op de fiets naar uitwedstrijden te gaan, eventueel meefietsende ouders zijn dan dus ook rij-ouder. Denk aan de anderhalve meter afstand en neem géén plaats in de dug-outs.

6. Zit u naar een uitwedstrijd met mensen in de auto uit een ander huishouden? Dan mogen er maximaal twee personen in de auto zitten. Iedereen ouder dan 13 jaar draagt een mondkapje.

Naast bovenstaande maatregelen blijven alle basis- en hygiƫnemaatregelen van kracht.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws