Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Sharon Singh
Borre Spaan
Timo Haaker
Ties van Zutphen
Pien Onstenk
Senioren Mei
25

Hockeymogelijkheden op Xenios

Nieuws afbeelding

Beste ouders van (jeugd)leden of partners van leden,

Mis jij het hockeyen ook zo? Hangt jouw stick al te lang aan de wilgen of wil je gewoon (weer) bij de leukste club van Amsterdam hockeyen?
Of wil je nu eindelijk wel eens weten hoe je een stick moet vast houden en een bal slaat? Lees dan even verder over de diverse mogelijkheden van seniorenhockey bij Xenios:

Masters A (dames senioren, leeftijd 30+)
Voor het nieuwe seizoen heeft het jong veteranen damesteam (30 jaar en ouder) van Xenios plek voor een aantal gezellige maar fanatieke hockeydames.

Dit jeugdige en dynamische veteranenteam houdt op 6 en 13 juni open trainingen op één van onze 5 watervelden op onze fantastische locatie op Sportpark Sloten. Doe je mee? Hockeyervaring is noodzakelijk. Voor aanmelding van de open training of meer info: stuur een mailtje naar [email protected].
Kijk even hun Instagram account om de geweldige en sportieve sfeer te proeven binnen het team! Klik hier.

 

Heren Veteranen (heren senioren, leeftijd 45+)
Ook de heren veteranen 45+, het vroegere Veteranen L, heeft een aantal posities vrij. Bovendien zoeken zij nog een keeper voor komend seizoen!

Het is een bijzonder gezellig team met veel activiteiten op en rond het hockeyveld, maar ook met gezamenlijk diners, bbq’s en feestjes buiten het hockeyveld.
Doe je een keer mee met de training? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Olaf via [email protected].

Ook kan je een kijkje nemen op het Instagram account van Veteranen 45+: klik hier.

Trimfit en Trimhockey
Wil je (nog) niet in een team spelen maar wel lekker hockeyen? Dat kan op maandagavond. We trainen in 2 groepen: Trimfit en Trimhockey. De groep Trimfit concentreert zich meer op fit worden en de basishockeyvaardigheden en de groep Trimhockey focust meer op techniek en balvaardigheid. Je bepaalt zelf (wekelijks) in welke groep je mee wilt doen. De groep is zeer divers in leeftijd: tussen de 25 en 55 jaar oud. Er staan altijd twee trainers (speelsters Dames 1) op de groepen met een bak aan trainerservaring! We trainen van 20.15 tot 21.15 uur. Je kan vrijblijvend een paar keer meedoen.

Stuur een mailtje naar [email protected] voor aanmelding of meer info. Op de website lees je meer, klik hier! Ook de trimmers hebben een eigen Instagramaccount, klik hier.

 

Wellicht zien we je binnenkort op de velden?

Met sportieve groet,

Communicatie Xenios

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws