hfn-0037.jpg img_1061.jpg Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Carmen de Voogt
Romy de Beukelaer
Hannah Graadt van Roggen
Lina Kati
Tim Gabes
Algemeen Apr
23

Bericht KNHB: Competities 2020-2021 per direct beëindigd

Nieuws afbeelding
De KNHB heeft zojuist volgende bericht verstuurd aan alle hockeyclubs:

Beste hockeyer,

Hoewel de coronamaatregelen langzaam versoepeld worden, is het helaas nog steeds niet mogelijk om wedstrijden te spelen en kunnen hockeyers vanaf 27 jaar nog niet in teamverband trainen.

Volgens de routekaart en het openingsplan van de overheid is de eerstvolgende datum waarop nieuwe versoepelingen kunnen worden doorgevoerd dinsdag 11 mei 2021. Op deze routekaart ontbreekt het bovendien op de korte termijn aan het benodigde perspectief om binnen dit lopende seizoen nog competitiewedstrijden te kunnen spelen. De noodzakelijke voorbereidingstijd voor het opstarten van de competities voor alle teams (met de huidige indeling en in alle leeftijdscategorieën) is te kort om een eerlijke herstart mogelijk te maken en de competities, al is het slechts voor de helft, uit te spelen. 

De KNHB heeft daarom besloten alle competities van seizoen 2020-2021 per direct te beëindigen. Uitzondering hierop vormen de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren.

Bekijk hier de gevolgen voor jouw competitie

Zodra de overheid het toestaat regionaal te kunnen spelen, zal de KNHB dit organiseren, ook als het spelen van deze regionale wedstrijden is gelimiteerd tot een specifieke leeftijdsgroep dan wel regio. Meer duidelijkheid volgt zodra bekend is hoe en vanaf welk moment de overheid dit toestaat.

We vinden het heel vervelend dat we de competitie niet kunnen voortzetten en hopen op korte termijn voor alle hockeyers alsnog (regionale) wedstrijden te kunnen organiseren. 

Met sportieve groet,

Erik Gerritsen
Algemeen Directeur KNHB

Erik Cornelissen
Voorzitter KNHB

Reacties

Quinten van Stiphout

23-4-2021 @ 15:55:20 |😢

 

Reageer op het nieuws