hfn-0037.jpg img_1061.jpg Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Tim Gabes
Romy de Beukelaer
Hannah Graadt van Roggen
Carmen de Voogt
Lina Kati
Jeugd Apr
22

Xenios E-F Landen toernooi

Nieuws afbeelding
In de maand april wordt op een 3-tal zaterdagochtenden op Xenios voor de jongste jeugd een landentoernooi toernooi georganiseerd. Er doen in totaal 8 F-teams, 8 E6 teams en 6 E8 teams mee en vervangt de onderlinge wedstrijden. De reguliere teams zijn voor de gelegenheid per leeftijdscategorie opnieuw ingedeeld en vertegenwoordigen ieder een hockeyland. Iedere week worden de wedstrijden opnieuw ingedeeld en bij de F & 6E worden korte wedstrijden gespeeld zodat de meeste landen in ieder geval een keer tegen elkaar hebben gespeeld. Het totaal aantal punten zal worden gebruikt voor de indeling voor de finale ochtend. 

Tijdens de 1e ochtend was het voor iedereen even zoeken naar haar/zijn juiste team, maar als snel werd er, ondanks de kou, om het hardst gestreden. Afgelopen zaterdag was de temperatuur al een stuk aangenamer, hopelijk een goede voorbode voor de finale ochtend op 24 april!

Wedstrijd schema finale ochtend 24 april
- Een gedeelte van de teams wedstrijden beginnen zaterdag om 9.00, de laatste wedstrijden worden om 10.50 gespeeld
- Deze zijn afgelopen rond 11.50, waarna na de prijsuitreiking het toernooi wordt afgesloten

Check voorafgaand aan zaterdag nogmaals goed de wedstrijdindeling voor de juiste tijden per team (verstuurd via de (reguliere) ouderbegeleiders/trainers).  

Helaas moeten de landenteams het zaterdag nog steeds zonder publiek doen maar we kijken uit naar een mooie finaleochtend!! 
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws