Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Léon Louwman
Matthijs van Gaalen
Nikki Hoogendam
Julie van Grunsven
Senioren Maa
9

Onderlinge Ladder Competitie

Nieuws afbeelding


Vanaf afgelopen week mogen ook senioren tot 27 weer trainen en onderling wedstrijden spelen. Aanstaande zondag begint voor de (meeste) damesteams de "Onderlinge Ladder Competitie”. Lekker weer wedstrijdjes spelen op ons Sportpark Sloten! De dames spelen elke zondag een wedstrijd. Je kan omhoog op de ladder als je wint, maar ook omlaag natuurlijk.

Sinds maandagavond staan de wedstrijden voor de laddercompetitie in de Xenios app, inclusief welke kleur de teams dragen. Scheidsrechters worden geregeld.

Onderlinge wedstrijden brengt natuurlijk een hoop gezelligheid met zich mee, maar als club én individueel lid dienen we ons aan de coronavoorschriften te houden.

Nog even de belangrijkste op een rij:

1. Bij klachten: blijf thuis, en laat je testen. Huisgenoot met koorts of benauwdheid?: blijf thuis en laat je testen. Heb je Corona, stuur dan een mail naar [email protected] en lees het speciale coronadocument "Coronabesmetting wat nu?” hier.
2. Maak je handen schoon en nies in je elleboog.
3. Houd 1,5 meter afstand, behalve tijdens het sporten.
4. Kom maximaal 15 minuten voor de training/wedstrijd aan op de club en vertrek direct na afloop. Samenscholen bij het clubhuis of bij de fietsen- of scooterstalling is niet toegestaan.
6. Het clubhuis is alleen open voor toilet (maar ga liever thuis), EHBO en trainingsmaterialen. Draag binnen een mondkapje.
7. Alleen de trainer raakt de ballen en pionnen aan. Gebruik geen trainingshesjes, tenzij iedere speler een eigen hesje heeft en dat zelf wast.
8. Het sportpark is voor niet-sporters gesloten, dus publiek is niet toegestaan tijdens de wedstrijden.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws