Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Anouk Haan
Fleur Foolen
Alessandra Klinkhamer
Stella van Tuijl
Algemeen Feb
4

Sloterweg Veilig!

Nieuws afbeelding

Vorige week zijn de jeugdtrainingen gelukkig weer gestart na een verlengde winterstop. Dit betekent echter ook dat (jeugd)leden de gevaarlijke Sloterweg weer over zullen gaan. Onze inspanningen voor een alternatief fietspad leiden tot besprekingen met de gemeente en aandacht in de media. Inmiddels heeft de gemeente nu een concreet plan om de Sloterweg en Ditlaar rond eind februari om te bouwen tot een 30 km weg met drempels. Dat maakt de Sloterweg iets veiliger maar nog niet veilig genoeg in onze ogen. Wij zullen ons keihard blijven inzetten voor een veilig fietspad om onze jeugdleden te beschermen tegen het drukke verkeer op de Sloterweg.

We kunnen jullie hulp goed gebruiken om met beeldmateriaal onze woorden nog meer te laten spreken. Het kind moet hierbij een gezicht krijgen: voor de gemeente, voor de weggebruikers en ook voor de bewoners rondom de Sloterweg.

Daarom schrijven we een prijsvraag uit:

Maak een poster in ons thema. Dit kan je individueel doen, als familie of als team. Een paar voorbeeldposters staan hieronder: we zoeken meerdere invalshoeken (factor schattig tot schrikeffect)

Prijs: winnaar krijgt fietslampjes voor zijn/haar gehele team

Deadline: zondag 21 februari

Email: [email protected]

Vanzelfsprekend wordt beeldmateriaal alleen gebruikt na expliciete toestemming. Je kan dus ook meedoen aan de prijsvraag en geen toestemming geven voor verder gebruik van het beeldmateriaal. We kijken uit naar jullie inzendingen!

Blijf ook alle onveilige verkeerssituaties melden aan ons: Link naar meldingsformulier

We sluiten af met het bekende advies:


Paul van Valk
Dick Jans
Dieneke Schonenberg-Meinema
Duco Boer
Maartje Vogel
Gerhard Top

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws