hfn-0037.jpg img_1061.jpg Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Maarten Holla
Jeugd Jan
19

BP College bij Hockeyclub Xenios

Al 7 jaar organiseert BP College hoogwaardige hockeyclinics en –kampen op verschillende hockeyclubs in Nederland. Deze organisator van kampen en clinic’s is opgericht door de Internationals Billy Bakker en Mirco Pruyser, met als missie: ‘’(Jonge)hockeyers de top hockey beleving bieden middels professionele activiteiten.

GOED NIEUWS! Vanaf dit jaar zijn wij in de mei- en zomervakantie ook op Hockeyclub Xenios te vinden. Tijdens onze kampen en clinics bieden wij jou de top hockey beleving. Hockey je nou in MD5 of in JC1, wij geven jou de optimale beleving. Je traint in groepjes ingedeeld op niveau en leeftijd dus de BP Top Trainers kunnen jou altijd op jouw eigen niveau trainen.

In de meivakantie, donderdag 6 mei 10:30 – 12:00, kunnen jullie al kennis maken met de eerste clinic op Xenios, namelijk de BP Scoringskills Clinic. Deze clinic staat volledig in het teken van scoren en is voor de leeftijd 10 t/m 16 jaar. Al onze kampen en clinics worden begeleid door de beste BP-trainers. Daarbij is er een unieke top hockeyer aanwezig, wie deze topper zal zijn, zal via onze social media kanalen bekend worden gemaakt. Wil jij weten hoe het er aan toe gaat op onze kampen en clinics. Bekijk dan onderstaande video.

Meld je aan via: https://bpcollege.nl/event/95

Houd onze website en social media kanalen in de gaten, want er komen dit jaar nog meer gave activiteiten naar Hockeyclub Xenios.

Als je vragen hebt over één van onze activiteiten, dan kun je altijd mailen naar [email protected]

Tot in de meivakantie!
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws