HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Chloe van den Broeke
Lente Oomen
Algemeen Dec
24

Fijne feestdagen en een goed 2021

Nieuws afbeelding

Beste (ouders van) leden,

Het jaar 2020 zullen we allen niet snel vergeten, het jaar dat het coronavirus en de beheersing ervan ons leven grotendeels ging bepalen. Naast het persoonlijke (ziekte)leed heeft het ook zijn weerslag op het hockey. Van het aanvankelijk overslaan van enkel de handshake aan het begin van de wedstrijd tot het uiteindelijk geheel stilleggen van alle hockeycompetities waaraan onze club deelneemt.

Het continu aanpassen aan de veranderende omstandigheden heeft enorm veel van onze vrijwilligersorganisatie gevergd. Maar bovenal is er ook het gemis van het spelletje waarvoor we graag naar ons sportpark rijden. We missen de wedstrijden, de sportieve uitdagingen, de ontmoetingen met clubgenoten en tegenstanders, de gesprekken langs het veld en het teamgevoel bij de sport dat ons verbindt.

Namens het bestuur spreek ik de hoop uit dat dit snel weer mogelijk wordt. Dat we jullie allen weer snel op het veld of langs de lijn kunnen ontmoeten.

Voor nu wens ik jou en je naasten hele fijne feestdagen en bovenal een goed 2021. We rekenen op een mooi hockeyjaar met mooie ontmoetingen en sportieve prestaties op het veld. En een jaar waarin we verder kunnen bouwen aan onze club.

Met sportieve groet,

Michiel van Zutphen
voorzitter

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws