Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Matthijs van Gaalen
Léon Louwman
Nikki Hoogendam
Julie van Grunsven
Algemeen Dec
16

Corona-update: verdere aanscherping maatregelen

Nieuws afbeelding
Op de site van de KNHB lezen we het volgende:

Met ingang van dinsdag 15 december is Nederland in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Voor de sport betekent dit dat voor een periode van vijf weken sporten in een binnenruimte niet is toegestaan.

Voor buitensport gelden de volgende regels:
• (Jongste) jeugdteams mogen zonder beperkingen trainen en intern binnen de vereniging onderlinge wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
• Senioren mogen alleen in groepjes van maximaal twee en met anderhalve meter afstand trainen. Zij mogen geen onderlinge wedstrijden of competitie spelen.
• Topsporters mogen wel trainen en competitie spelen. Sinds 8 december vallen spelers en speelsters uit de beide Hoofdklassen onder deze benoemde groep topsporters. Dit betekent dat Hoofdklasseteams wel, onder strikte voorwaarden, weer mogen trainen en competitie spelen vanaf 17 december.

Op basis van de nieuwe maatregelen heeft NOC*NSF samen met de sportbonden het protocol verantwoord sporten aangepast. Ga naar de site van de KNHB voor meer informatie, klik hier

Update herstart competities n.a.v. lockdown
De KNHB ontvangt veel vragen over wanneer de competitie wordt hervat indien de overheid na 19 januari sporten weer breder toestaat. We hebben inmiddels een nieuwe planning gemaakt voor de herstart van de competities. Je vindt meer informatie op onze website. Lees hier meer. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws