Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Nikki Hoogendam
Julie van Grunsven
Matthijs van Gaalen
Léon Louwman
Algemeen Dec
9

Veiliger Sloterweg

Nieuws afbeelding
Xenios ziet steeds meer discussie ontstaan over de startnotitie Sloten en Nieuw Sloten, een plan dat ook veel gevolgen heeft voor de Sloterweg waaraan ons sportpark ligt.
 
Voor het bestuur van Xenios geldt dat veiligheid en bereikbaarheid voorop staan en die twee aspecten horen in dit dossier ook hand in hand te gaan.
We hebben leden uit Badhoevedorp, de Aker, Sloten, Nieuw-Sloten, Osdorp en nog enkele andere wijken van Amsterdam. Als vereniging willen wij voor alle leden opkomen en zorgen dat Xenios veilig en goed bereikbaar is en blijft. 
Met dat in het achterhoofd, valt er nog wel wat aan te merken op de startnotitie Autoluw Sloten en Nieuw Sloten zoals die er nu ligt. 
En misschien het belangrijkste: hoe ingrijpend het plan ook is dat er nu ligt, de fietsbrug is in het hele plan niet terug te vinden. 
Bovendien voorziet het plan in een oplossing voor de middellange termijn. Wij zijn voorstander van een veiliger Sloterweg op de korte termijn en pleiten daarom voor het zeer snel aanleggen van de beloofde fietsbrug. In Het Parool van dinsdag 8 december schreef bestuurslid M'barek Ben Addi daarom deze brief.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws