Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Matthijs van Gaalen
Nikki Hoogendam
Léon Louwman
Julie van Grunsven
Algemeen Nov
20

Winterstop

Nieuws afbeelding

(Jeugd)Trainingen en onderlinge wedstrijden:
Er wordt door alle jeugd- en seniorenteams getraind tot en met vrijdag 27 november a.s.. De combitrainingen ABC-jeugd werden gegeven tot en met vrijdag 6 november a.s..
Maandag 23 november zijn er geen keeperstrainingen.

Onderlinge jeugdwedstrijden vinden plaats tot en met zaterdag 21 november a.s..

Vanaf zaterdag 28 november a.s. gaat iedereen, spelers, trainers en alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om de trainingen en wedstrijden door te laten gaan, genieten van een welverdiende rustperiode.

Voor selectieteams geldt dat zij na overleg door mogen trainen, maar ook voor hen geldt dat zij een rustperiode moeten invoeren.

Stand van zaken competitie, zaalhockey en midwintercompetitie:
Omdat het tot medio december niet mogelijk is om competitie te spelen, heeft de KNHB besloten om geen zaalhockeycompetitie en midwintercompetitie te organiseren. Klik hier  om de gedetailleerde informatie van de KNHB te lezen.

Hervatting trainingen veldcompetitie:
Als de dan geldende maatregelen het toelaten, streeft de KNHB ernaar de veldcompetitie te hervatten in januari. Mocht dit niet lukken, dan zal dit hopelijk februari worden. De KNHB heeft 2 scenario’s uitgeschreven. Deze scenario’s zijn eveneens te lezen op bovenstaande link. Xenios gaat nu uit van scenario 1. Dat betekent dat alle teams weer starten met trainen op maandag 4 januari 2021, inclusief de keeperstraingen. De competitie voor alle (jeugd)teams start op 9 januari 2021.

Mocht blijken dat bovenstaand scenario niet uitgevoerd mag gaan worden, dan volgen wij de berichtgeving van de KNHB hieromtrent en zullen wij mogelijk de startdatum van de trainingen aanpassen.

Wij hopen dat iedereen zich zal houden aan de maatregelen die opgelegd zijn door de Overheid en RIVM, zodat we hopelijk snel weer volledig bezig kunnen zijn met hockey.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws