HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Chloe van den Broeke
Lente Oomen
Jeugd Nov
12

Bericht van de Selectiecommissie

Nieuws afbeelding

Met dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen van een tweetal wijzigingen ten opzichte van andere jaren.

1.We gaan geen beoordelingsformulieren meer uit doen naar de ouderbegeleiders.

Met betrekking tot het invullen van de beoordelingsformulieren door de ouderbegeleiders hebben we de laatste jaren veel wisselende ervaringen gehad. Het hebben van veel verschillende meetpunten is belangrijk, echter doordat het formulier zo wisselend wordt ingevuld, of door sommige ouders uit principe niet wordt ingevuld, is de waarde over de teams heen niet gelijkwaardig. Daarnaast is door de beperkte aanwezigheid van ouderbegeleiders bij trainingen en wedstrijden in verband met Corona, geen goede beoordeling mogelijk. Ouderbegeleiders die ook als trainer of coach fungeren zullen wel een verzoek om te beoordelen ontvangen uiteraard.

We zijn voornemens om het aantal meetpunten door coaches/ trainers omhoog te brengen van twee beoordelingen naar drie beoordelingen gedurende het jaar (naast de teamindelingstrainingen). En gaan we de twee beoordelingen gedurende het jaar door de ouderbegeleiders laten vervallen.

2. We gaan eerder starten met eventueel meetrainen met hogere teams.

Om aansluiting te houden bij de ontwikkeling in de hogere teams, gaan we eerder in het seizoen (vanaf nu al) starten met meetrainen. Zo kunnen er een beperkt aantal kinderen van een team gevraagd worden om mee te trainen met een hoger team in dezelfde lichting. Of kan een speler van het eerste team van een lichting gevraagd worden om met het eerste team van een hogere lichting mee te trainen.

De trainers van de betreffende teams initiƫren het verzoek tot meetrainen door onderling te kijken en af te stemmen welke speler in aanmerking komt. De betreffende spelers mogen pas meetrainen nadat de technische staf en de Selectiecommissie beide akkoord zijn. De trainer zal daarna pas de ouderbegeleider en ouders van de spelers informeren. Een paar belangrijke dingen ten aanzien van het meetrainen: de spelers blijven de wedstrijden met hun eigen team spelen. Het meetrainen is niet permanent en zal elke 3 a 4 weken beoordeeld worden. Tevens betekent dit niet dat de speler volgend jaar ook daadwerkelijk in dat team gaat spelen. Welke training/dag er meegedaan wordt, zal in samenspraak gaan tussen de huidige trainer en de trainer van het ontvangende team.

Met vriendelijke groeten

De Selectiecommissie

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws