hfn-0037.jpg img_1061.jpg Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Maarten Holla
Algemeen Nov
10

informatie over corona

Nieuws afbeelding

· Als jij of een huisgenoot verkouden is, hoest of plotseling geur/smaakverlies heeft, moet deze persoon zich laten testen en thuis blijven tot de uitslag bekend is. Als jij of een huisgenoot koorts heeft, of benauwd is laat deze persoon zich testen en blijft het hele huishouden thuis tot de uitslag bekend is. Dus dan ook niet naar training of wedstrijden.

· Lees meer over hoe te handelen bij een besmetting of klachten in het speciale document van Xenios: "Coronabesmetting, en wat nu?”, klik hier.
Hierin staat o.a. het e-mailadres waar je een besmetting moet melden en waar je terecht kan met vragen.

Omdat er ook op Xenios inmiddels coronabesmettingen bekend zijn, is er door de 2 coronacoördinatoren (Ingrid Bergman & Jet de Jong, artsen) van de club een Vraag & Antwoord-document opgesteld dat antwoord geeft op vele vragen. Daarin staat ook hoe je een besmetting aan Xenios moet melden. Het document kan je via deze link raadplegen.

Een besmetting kan iedereen overkomen. Daar kan je in de meeste gevallen niets aan doen. Voel je niet schuldig en maak elkaar onderling geen verwijten. Het zijn bijzondere tijden voor iedereen. Maar als iedereen zich aan de regels houdt, beperken we wel zoveel mogelijk de risico’s.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws