Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Julie van Grunsven
Matthijs van Gaalen
Léon Louwman
Nikki Hoogendam
Jeugd Okt
25

Xenios loopschool gaat weer starten

Nieuws afbeelding

De Xenios Loopschool gaat weer starten voor alle jeugdleden van Xenios (F-pupillen tot en met de C-junioren). De trainingen voor de winterstop duren 60 minuten en gaan plaatsvinden op zondagochtend 8, 15, 22 en 29 november tussen 09.00 en 11.00 uur op één van de velden van Xenios. Kosten zijn 3 euro per training.

Inhoud looptraining
De Xenios Loopschool biedt alle jeugdleden extra training bestaande uit oefeningen gericht op kracht, stabiliteit, snelheid en technische loopscholing. Deelnemers worden ingedeeld op hetzelfde niveau en indien mogelijk bij hetzelfde team. De oefeningen zijn toegesneden op het hockeyen. De intensiteit van de trainingen wordt aangepast aan de leeftijd/ontwikkeling van de deelnemers. De loopgroepen bestaan uit maximaal 15 deelnemers, zodat iedereen volledige aandacht krijgt tijdens de trainingen.


Xenios maakt vanaf 2019 gebruik van de professionele ondersteuning van Back in Shape (Fitness, Sportschool en Fysiotherapie). Trainers van Back in Shape zullen de looptrainingen gaan verzorgen. Indien je wilt inschrijven of vragen hebt over de inhoud van de trainingen dan kan je mailen naar: [email protected]

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws