Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lois Oudijk
Jeugd Okt
17

Jeugdtrainingen en hockey op zaterdag

Nieuws afbeelding
Helaas zijn afgelopen weken de maatregelen rondom Covid-19 verder aangescherpt en is de competitie stil gelegd. Gelukkig mag er door de junioren nog wel worden getraind. Hieronder de planning voor de komende weken: 

Trainingen
Er wordt vanaf maandag 19 oktober a.s. door alle junioren teams getraind volgens het normale trainingsschema. De combitrainingen ABC op vrijdag gaan ook gewoon door. Hiervoor volgt de aanmeldlink op de website. 

Keeperstrainingen
De keeperstrainingen gaan door volgens het normale schema zoals op de pagina trainingsinformatie staat. Dit geldt ook voor de wisselkeepers van de jongste jeugd en ABCD. 

Wedstrijden
Nu de competitie stil ligt, willen we niet helemaal niks doen. Er zal op zaterdag 24 en 31 oktober en 7 november a.s. voor elk team een oefenwedstrijd danwel hockeyactiviteit worden georganiseerd. .

Selectieteams: 
Voor de selectieteams geldt dat de trainer-coaches een hockeyactiviteit organiseren op zaterdag. Dit kan zijn een oefenwedstrijd tegen een ander Xenios team of een mini competitie met andere selectieteams.

Breedteteams ABCD: 
Voor de breedte teams zal Xenios deze organisatie op zich nemen. Voor zaterdag 24 oktober a.s. zal er voor elk team een oefenwedstrijd tegen een ander Xenios team worden ingepland. Komende dagen komen de wedstrijden zichtbaar in het wedstrijdschema op de site van Xenios. Voor de weken daarna zal nog een planning worden gemaakt. Heb je zelf een idee, dan mag dat uiteraard ook maar stem het wel met ons af in verband met beschikbaarheid veld. Voor de oefenwedstrijden op 24 oktober a.s. vragen wij elk team zorg te dragen voor 1 scheidsrechter. Verder vragen wij de ouderbegeleiders danwel trainer-coaches er voor te zorgen dat ieder team een ander tenue aan heeft (1 team Xenios tenue en ander team uittenue (rood of andere kleur). 

Jongste Jeugd: 
Op zaterdag van 8.45-10.00 uur zal er voor alle jongste jeugd teams (F-teams, 6E-teams en 8E-teams) diverse hockeyactiviteiten worden georganiseerd. Dit kan bestaan uit oefenwedstrijdjes of trainingsvormen.De precieze uitwerking van dit plan volgt later deze week. 

Tijdens wedstrijden is één ouder(begeleider) per team toegestaan.

Uiteraard geldt voor bovenstaande dat het clubhuis en kleedkamers gesloten zijn. Toiletten en EHBO artikelen zijn beschikbaar. Ouders zijn bij geen van bovenstaande activiteiten toegankelijk.

Wij hopen op deze manier dat iedereen op zaterdag lekker kan blijven hockeyen. Bovenstaande wordt georganiseerd in ieder geval voor de periode tot 11 november. Wij hopen dat tegen die tijd de competitie weer wordt opgestart. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, dan gaan wij door met de activiteiten zoals hierboven, maar daarover tegen die tijd meer informatie. 

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. Uiteraard staan wij ook open voor idee├źn. 

Met sportieve groeten, 
namens HT jeugd, 


Sandra Boele 

Reacties

Maureen Chalon-Vis

18-10-2020 @ 22:14:19 |Dank aan alle vrijwilligers om dit op korte termijn te organiseren. Top!

 

Reageer op het nieuws