HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Steyn Heuvelsland
Matthijs Kuijt
Hugo van Renswoude
Justin van Gelder
Algemeen Okt
5

Nieuwe coronamaatregelen per woensdag 30 september

Nieuws afbeelding

Op de persconferentie van maandag konden we het al horen: sporten gaat door maar zonder publiek. Dat betekent dat Sportpark Sloten weer ‘op slot’ moet.

Dit geldt voor trainingen én wedstrijden.

Op Xenios mogen dus alleen Xenios-spelers, trainers, coaches en scheidsrechters/spelbegeleiders en vrijwilligers het terrein op.

Ons clubhuis Herenmarkt gaat dicht, m.u.v. toiletten en EHBO benodigdheden.

Om alles in goede banen te leiden zullen er tijdens de trainingen weer ouder-vrijwilligers bij de slagboom staan. Ouders van spelers mogen niet verder het park op.

Voor de E en F teams zullen de eigen trainers hun spelers achter de slagboom ophalen en terugbrengen. Zorg dus dat je kind op tijd is, anders moet het hele team wachten. Vanaf D leeftijd kunnen ze zelf naar hun trainingsveld.

De vrijwilligers blijven aanwezig tot alle D, E, F teams weer vertrokken zijn. Voor A,B en C teams staan er dus geen vrijwilligers meer, maar uiteraard geldt ook voor deze leeftijden dat er géén toeschouwers mee mogen. We vertrouwen op een ieders medewerking.

Bij thuiswedstrijden mag er ook geen publiek naar binnen. De mensen van de Wedstrijdtafel (op zaterdag) en Clubhuisdienst (op zaterdag/zondag) zullen deze taken dan uitvoeren. De details zullen nog deze week met de betrokken commissies worden besproken.

Bij thuiswedstrijden van jeugdteams mogen de scheidsrechters, coaches en 1 ouderbegeleider mee met het team. De ouderbegeleider blijft buiten het veld (dus niet in de dug-out), tenzij hij/zij moet helpen bij bv een blessure.

E en F teams verzamelen direct achter de slagboom en worden door de ouderbegeleider, ouder-coach/trainer-coach en spelbegeleiders meegenomen naar hun veld.

Vanaf D kunnen ze zelf naar hun wedstrijdveld lopen.

Bij senioren mag alleen de bekende staf mee naar het veld.

Voor bezoekende teams geldt: enkel benodigde chauffeurs om de spelers naar ons complex te brengen vallen onder teambegeleiding en mogen langs het veld (op 1,5 meter afstand) de wedstrijd volgen.

Bij uitwedstrijden van alle jeugdteams mogen de benodigde rij-ouders mee naar binnen als teambegeleiding. De KNHB roept op om dit te beperken tot het aantal ouders dat nodig is om het team te vervoeren.

Mochten meer mensen zelf willen rijden naar uitwedstrijden (bv om besmetting te voorkomen) dan houden wij dat niet tegen. Het kan echter wel zijn dat niet iedereen naar binnen mag bij de tegenpartij. Je vindt hierover informatie op de website van de tegenstander. Kan niet iedereen naar binnen dan zal een aantal ouders buiten moeten wachten. We vertrouwen erop dat dit onderling geregeld wordt in samenspraak met de ouderbegeleider.

Denk in de auto ook aan de mondkapjes voor iedereen vanaf 13 jaar.

Ouders die hun kinderen komen brengen/halen vragen we zoveel mogelijk met de fiets te komen i.v.m. de verkeersituatie. Je kan de fietsparking mee in om kinderfietsen vast te zetten. Kom je toch met de auto, zet je kind dan af bij het kunstwerk en rijd om het Velodrome weg; dus niet keren bij de eerste doorgang. Ouders die hun kind komen ophalen -met fiets of lopend vanaf de parkeerplaats- wachten aan de overzijde; de B-weg langs het Velodrome. De vrijwilligers helpen met veilig oversteken. Kom niet te vroeg anders hebben we een samenkomst van meer dan 40 personen, ook dat is niet toegestaan.

Ouders van jonge keepers mogen hun kind helpen met het aantrekken van het keeperspak maar verlaten daarna weer het complex. De trainer helpt ze na de training bij het uittrekken en brengt de tas naar de slagboom.

Vrijwilligers
Om dit uit te voeren hebben we veel vrijwilligers nodig. We hebben gelukkig al een groep van het voorjaar, maar kunnen zeker versterking gebruiken. Ouders van E en F teams roepen we op voor de woensdagen en vrijdagen. In principe zijn de tijden iedere dag van 16.15 uur tot 18.45 uur.

Heb je tijd om ons te komen helpen? App dan naar Sandra van Rhijn, 06-55897995.


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws