hfn-0037.jpg img_1061.jpg Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Maarten Holla
Algemeen Sep
7

Trimhockey is vernieuwd: Trimhockey én Trimfit samen. Doe mee!

Nieuws afbeelding

Mede dankzij de behoefte om tijdens Corona toch actief te zijn is gedurende de zomer een nieuwe vorm van Trimhockey gestart: Trimfit. Dat continueren we maar dan gezamenlijk op de maandagavond: zelfde veld en zelfde lidmaatschap maar  een andere groep met een eigen trainer. Trimfit is meer gericht op conditie en individuele techniek, trimhockey meer op techniek en duel. Je mag elke maandagavond ter plekke kiezen waar je aan mee wil doen. Mathilde, Jules en Sofie leiden alles in goede banen.

Kortom, voor elk wat wils: voor enthousiastelingen die nog nooit een stick hebben vastgehouden tot en met de ervaren oud-hockeyer die met een gezellige sportieve groep achter een bal wil aanrennen. En voor diegenen die in het verleden afgeschrikt werden door het enthousiasme van de iets meer ervaren spelers; de groepen spelen niet tegen elkaar. Hoogstens samen opwarmen.

Kom gewoon eens kijken of beter: doe een paar keer vrijblijvend mee op maandagavond 20.30 uur en maak kennis met Trimhockey en Trimfit, op veld KG-13. Je hoeft je niet aan te melden, maar neem wel een bitje en scheenbeschermers mee. Een stick hebben wij voor je. Word je lid dan betaal je dit jaar nog geen inschrijfgeld.

En ben je al lid? Dan is trimhockey wellicht leuk voor je partner; het eerste trimstel is al gesignaleerd! Net zoals veel ouders uitgedaagd door hun spelende kinderen?

Meer informatie? Mail naar [email protected]

Namens alle Trimmers: tot maandag!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws