Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Celina Heitz
Fabiënne van Millingen
Sponsoring Jul
8

Sponsornieuws: Unieke samenwerking tussen restaurant Loetje en LOVERS Canal Cruises in Amsterdam

Nieuws afbeelding

Loetje en LOVERS Canal Cruises (sponsor van Xenios) slaan de handen ineen om een unieke beleving op de Amsterdamse grachten te creëren. Hierin komen de lekkerste biefstuk van Nederland en de populairste attractie van Amsterdam samen.

"Door de situatie rondom COVD-19 zijn wij creatief gaan nadenken. Wat is nu mooier dan twee Amsterdamse ondernemingen die samen een unieke beleving brengen?”

Harold Kluit, COO Tourism Group International

Dagelijks zal er twee keer worden afgevaren vanaf Loetje Centraal, waarbij het beste van twee werelden samenkomt: de unieke keuken en service van Loetje en een fantastische beleving van de Amsterdamse grachten in een moderne rondvaartboot van LOVERS Canal Cruises. Per afvaart is er keuze uit verschillende gerechten, waaronder de bekende Loetje biefstuk, kipsaté, Loetje burger of tonijnsteak. Alle gerechten worden geserveerd met friet en salade en tijdens de vaart is alle bier, wijn en frisdrank inclusief. Om de topkwaliteit waar Loetje om bekend staat te waarborgen, zal de rondvaart pas vertrekken als iedereen aan boord is en alle hoofdgerechten zijn geserveerd. De biefstuk komt dus rechtstreeks uit Loetje’s keuken op uw bord, net zoals in het restaurant! Als alle gerechten zijn uitgeserveerd, begint de rondvaart aan de schilderachtige route door het UNESCO Werelderfgoed van de Amsterdamse grachtengordel.

- Ervaar de lekkerste biefstuk van Amsterdam

- Geniet van de Amsterdamse grachten, officieel UNESCO Werelderfgoed

- Een unieke avond uit met twee Amsterdamse klassiekers: Loetje & LOVERS Canal Cruises

- Veilig en makkelijk te reserveren op www.lovers.nl

 

Reacties

Sven Suur

8-7-2020 @ 23:31:05 |🥩 🚣‍♀️

 

Reageer op het nieuws