Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lois Oudijk
Jeugd Jun
25

Teamindelingen jeugd bekend op vrijdag 26 juni

Nieuws afbeelding

Vrijdagavond, na de laatste trainingen, rond 20.00 uur, zullen de teamindelingen bekend worden gemaakt voor het volgende seizoen.

Je kan de teamindeling vrijdagavond vinden op de website in "mijn xenios". Klik hier en kies "mijn xenios" rechts in het menu. Ga, nadat je ingelogd bent, naar "Club” en "Documenten” in het menu. Onder "HT Junioren" vind je het nieuwe overzicht voor jongens en meisjes voor seizoen 2020-2021.

We hebben dit jaar, ondanks corona, getracht de teams in samenwerking met de staf en de trainers, net zo zorgvuldig samen te stellen als de jaren daarvoor.

Toch willen we wijzen op de zogenaamde 'corona disclaimer' die geldt. Dat wil zeggen dat ook na de start van het seizoen er wijzigingen in de teamsamenstelling kunnen plaatsvinden, zolang de KNHB dat toestaat. Uiteraard zal dit ook zo zorgvuldig mogelijk worden bekeken, met oog voor alle betrokkenen. Als blijkt dat een speler echt niet in het juiste team is ingedeeld dan kan er gewisseld worden. Dit kan inhouden dat een andere speler als gevolg daarvan een team omlaag- of team omhoog gaat. We hopen uiteraard dat we zo min mogelijk hoeven te wijzigen.

We wensen jullie allemaal veel plezier in je nieuwe team volgend jaar!

Met sportieve groet,

De selectiecommissie

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws