Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lois Oudijk
Jeugd Jun
15

Gratis kennismaken met hockey?

Nieuws afbeelding

 

Zit je op de basisschool en wil jij weten of hockey iets voor jou is? Kom dan naar de gratis hockeytrainingen op Xenios op Sportpark Sloten Amsterdam. Je bent van harte welkom op de volgende vrijdagen: 5, 12, 19, 26 juni en 3 juli van 16.30 – 17.30 uur! Een team van jonge enthousiaste trainers en trainsters staat dan voor jou klaar zodat je samen met je leeftijdsgenootjes leuke hockeyoefeningen en -spelletjes gaat doen. Neem gezellig een klasgenootje, vriendje of vriendinnetje mee. Xenios is een gezellige sportclub waar honderden kinderen uit Badhoevedorp en Amsterdam samen hockeyen, ook worden er vele activiteiten door het jaar heen voor de leden georganiseerd. Van toernooien, sinterklaasfeest tot disco-avonden.

Kleding
Trek makkelijke kleding en sportschoenen aan of wat je aan hebt tijdens de gymles op school, leen een setje scheenbeschermers en koop een bitje (mondbescherming, voor paar euro te koop bij Sport 2000 Haverhals) en doe mee! Een stick hebben wij voor je.

Meetrainen?
Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je voor- en achternaam, je leeftijd en welke dag(en) je mee wilt doen. Neem je iemand mee? Leuk! We zien je dan graag op Sportpark Sloten bij Xenios! Als je enthousiast bent, dan kan je gelijk meehockeyen in het nieuwe seizoen. Xenios heeft alle ruimte en geen wachtlijst. Xenios heeft sinds dit jaar maar liefst 5 watervelden tot haar beschikking. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Coronamaatregelen
Omdat er diverse maatregelen van kracht zijn is het helaas niet mogelijk om als ouder bij de training te blijven. Over de coronamaatregelen word je na aanmelding uitgebreid geïnformeerd

Aan de leden: delen bericht = beter bereik!
We willen zoveel mogelijk kinderen bereiken met onze proeftrainingen. Op de sociale media van Xenios (Facebook, Instagram, Twitter) wordt dit bericht ook geplaatst. Wil je het bericht delen/liken? Dank!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws