Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lois Oudijk
Jeugd Mei
30

Xenios nodigt de nieuwe jongste jeugdleden uit om vanaf komende vrijdag te komen trainen

Nieuws afbeelding


Gedurende 5 vrijdagen (5, 12, 19, 26 juni én 3 juli van 16.30 tot 17.30) kunnen de nieuwe trainende F-jes al kennis maken met onze club en het hockey. En ze mogen een vriendje en/of vriendinnetje meenemen!

Ook alle andere kinderen die een of meerdere keren willen meespelen om te kijken of ze hockey leuk vinden zijn van harte welkom!

Voor allen gratis toegankelijk.

De trainingen vinden plaats op Sportpark Sloten in Amsterdam. Er wordt getraind in makkelijke kleding en bij voorkeur kunstgrasschoenen. Daarnaast is het belangrijk dat uw kind scheenbeschermers aan heeft en een mondbeschermer meeneemnt (verkrijgbaar bij Sport2000 Haverhals/Badhoevedorp). Een hockeystick kan geleend worden bij de club.

Op de club zijn de speciale coronamaatregelen van kracht. Klik hier voor een plattegrond, inclusief adres van ons sportcomplex. In verband met coronamaatregelen mogen momenteel geen ouders op het sportpark komen. Bij de poort staan vrijwilligers. Als je aangeeft dat je voor de kennismakingstraining komt begeleiden zij je kind naar de jeugdtrainers Stanja van Kerkwijk, Meike Hassink en Tim Beerendonk.

Vragen? Of je aanmelden? Neem contact op met Maarten Wilms, voorzitter Hockeytechnische Zaken Jeugd op 06-286 59 030 of via [email protected].

Meer informatie over aanmelden en het lidmaatschap van Xenios vind je hier.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws