B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Fenna Raaijen
Emma Thunnissen
Eefje Bouland
Tom van der Schaaf
Jip van der Kleij
Algemeen Mei
21

Xenios introduceert de “Hockeybasics and Fitnesstraining” (vooral voor beginners)

Nieuws afbeelding
Wil je lekker buiten sporten en óók eens kennis maken met het hockeyspel dan is dit echt iets voor jou! 

Op zondag 31 mei, 7 juni en 14 juni gaat Xenios toptrainer Mathilde van 11.30 uur tot 12.30 uur gratis trainingen geven (voor 18+). 
Even lekker op de zondagmorgen naar buiten en werken aan je conditie. Joggen rond het veld, rekken en strekken en weer fit worden. 
Maar … we willen je ook de basics van het hockey bijbrengen: hoe hou je een stick vast, hoe sla je een bal, hoe stop je die en hoe kan je dribbelen, pushen en scoopen.

Kortom, voor deze training is geen hockeyervaring vereist. Lekker laagdrempelig. Trek je sportkleren aan en kom naar Xenios.

Hoe meld je je aan?
Klik op één of meerdere data en "registreer” je voor één of meer data (klik op de datum). Let op: voor elk event moet je je apart registeren.

Wees er snel bij, want vol is vol. 

Je uitrusting
Heb je hockeykleding/ stick/ bitje/ scheenbeschermers/ schoenen al dan niet toevallig liggen dan is dat mooi. Maar het is niet nodig. We richten ons op het nuttige en aangename met een focus op beweging. En vooral geen lichamelijk contact/ hard slaan/ hoog slaan etc. Bitje en scheenbescherming zijn niet nodig. Heb je geen stick? We hebben voldoende (leen) sticks liggen. Sticks worden na elke training grondig gereinigd.

Bij inschrijving ontvang je uitgebreide informatie over de COVID-maatregelen die bij Xenios op Sportpark Sloten van kracht zijn.

En verder op maandagavond: trimhockey
Elke maandagavond van 20.30 uur tot 22.00 traint een groepje trimhockeyers. Wil jij ook eens in een relaxte sfeer weer een balletje slaan en werken aan je techniek? Kom dan eens langs. Onder begeleiding van 2 toptrainers: Fréderique en Mathilde, speelsters in Xenios Dames 1 maken we er een mooie sportavond van. Doordat we 1,5 meter afstand moeten houden focussen we nu meer op techniek. 
In verband met de coronamaatregelen op ons sportpark vragen we je wel om je aan te melden via [email protected] omdat de ruimte beperkt is. 
Ook hier geldt: vol is vol.

Reacties

Arnold van der Veen Meerstadt-Stegenga

21-5-2020 @ 13:30:45 |Aan iedereen het verzoek familie en vrienden die wel wat ontspanning (of inspanning) kunnen gebruiken te wijzen op dit geweldige initiatief van de club!

 

Reageer op het nieuws