B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Emma Thunnissen
Tom van der Schaaf
Jet Jongenelen
Jip van der Kleij
Fenna Raaijen
Jeugd Mei
18

Hoe mogen we blijven trainen op Sportpark Sloten?

Nieuws afbeelding

De trainingen voor de jeugd zijn al weer even bezig, en daar zijn we heel blij mee. Maar we merken dat het nu nodig is om een aantal afspraken te herhalen en verduidelijken.

Als eerste willen we uitleggen dat elke sportclub op Sportpark Sloten een eigen protocol heeft ingediend bij de gemeente en zich daaraan moet houden. Daardoor kunnen de regels voor de verschillende sportclubs van elkaar verschillen. Bv: de (ouders van) handballers mogen wel fietsend of lopend het park op, omdat hun sportlocatie veel verder weg ligt.

Voor Xenios geldt dat ouders/verzorgers niet verder mogen dan de slagboom. Op déze basis hebben we toestemming van de gemeente. Bij overtreding kan de gemeente boetes uitdelen en zelfs de club sluiten. De gemeente is ook echt aan het handhaven horen we van andere sportclubs.

We willen verder een aantal punten noemen waar de vrijwilligers de afgelopen dagen tegenaan zijn gelopen.

· Sommige ABC-spelers hebben moeite met 1,5 meter afstand bewaren. Leg hun nogmaals uit dat de club boetes kan krijgen of zelfs gesloten kan worden. Dus ook al hoeven ze thuis geen afstand te houden tot broers, zussen en hun beste vrienden, op Xenios moet dat wel!

· Trainers moeten voor en na de training hun handen desinfecteren met de aanwezige gel. Verder moeten zij hun trainingsmaterialen na afloop schoonmaken.

· Voor ouders/verzorgers: kom echt zo veel als mogelijk met de fiets of scooter. We zien dat het toenemend autoverkeer leidt tot onveilige situaties en vertraging.

· Als je toch met de auto komt, laat je kinderen pas uitstappen bij het kunstwerk: daar is ruimte om voetbal-ouders te laten passeren, en de hockey-kinderen hoeven daar zo min mogelijk langs de auto’s te lopen. Keer niet bij de boom -dat leidt tot opstopping- maar rijdt om het Velodrome naar de uitgang.

· Als je je auto parkeert op de kleine parkeerplaats voor het Velodrome, verlaat deze parkeerplaats dan aan de kant van Blauw-Wit en níet tegenover onze fietsenstalling.

· Ouders mogen niet voorbij de slagboom. Houd altijd 1,5 m afstand tot anderen. Blijf niet hangen (hoe gezellig het ook is!)

· Bij het ophalen: kom niet te vroeg (de training op 't veld duurt echt tot de eindtijd), en wacht aan de zijde van het Velodrome. Dus niet op de boomstammen bij de fietsenstalling, en niet op de weg.

Als iedereen zich hieraan houdt, kunnen we blijven hockeyen!

Klik hier voor alle andere afspraken m.b.t. hygiëne en looproutes. Inclusief de nieuwe plattegrond van Xenios op Sportpark Sloten.

Tot slot zijn er naar aanleiding van het nieuwsbericht (15 mei) over trainen voor seizoen 2020-2021 2 nieuwe regels geldig vanaf 25 mei.

1. De huidige 8E-spelers gaan dan als D-spelers trainen en mogen vanaf die datum zelf naar hun veld lopen.

2. De huidige tweedejaars D-spelers gaan dan als C-spelers trainen en moeten 1,5 meter afstand gaan houden van alle andere spelers! Leg ze dit heel goed uit, zodat de vrijwilligers hen er alleen aan hoeven te herinneren.

Vrijwilligers
We zijn nu met ongeveer 65 mensen maar elke week hebben we er 55 nodig. We kunnen zeker nog hulp van jongste jeugd-ouders gebruiken, voor met name de woensdagen en vrijdagen.

Taken zijn onder meer: coördinatie van fiets parkeren, coördinatie van het afzetten/ophalen van de spelers die met de auto worden gebracht, toezicht op looplijnen op het complex, helpen bij het schoonmaken van de trainingsmaterialen. Vrijwilligers helpen in tijdsblokken van max 2 uur.

Heb je tijd/zin om ons te komen helpen? App dan naar Sandra van Rhijn, 06-558 979 95.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws