B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Eefje Bouland
Jet Jongenelen
Tom van der Schaaf
Emma Thunnissen
Fenna Raaijen
Jeugd Mei
1

Try-out geslaagd – hervatting training deel 2

Nieuws afbeelding


Beter weer hadden we ons afgelopen woensdag niet voor kunnen stellen: een heerlijk zonnetje tijdens de hervatting van de hockeytrainingen. Alles verliep volgens planning. Ouders zetten kinderen (jongste jeugd) af bij de slagboom/kunstwerk. Daar werden ze door de trainers opgehaald om gezamenlijk naar de velden te lopen. Om alles in goede banen te leiden zijn vrijwilligers ingezet. De try-out leverde waardevolle informatie op én vertrouwen om de rest van de trainingen ook te hervatten. Vrijdagmiddag is de rest van de jongste jeugd aan de beurt.

Vanaf woensdag 6 mei worden alle overige jeugdtrainingentrainingen, net als de vaste keeperstrainingen hervat. Er is geen keeperstraining voor wisselkeepers. Alle (gewijzigde) trainingstijden staan nu in de Xenios-app. De trainingen hebben wisselende aanvangstijden met als doel om contact bij het wisselen van de trainingen te voorkomen.

Plattegrond

Op het complex zijn looplijnen vastgesteld. Op de plattegrond van Sportpark Sloten zijn deze ingetekend. Per veld is er een plek aangegeven waar je het veld betreedt en een andere plek waar je het veld weer verlaat. De vrijwilligers zien er op toe dat iedereen zich er aan houdt.


 


Overige belangrijke info:

- ABC-teams die 3x trainden trainen nu 2x in de week

- BCD-combitrainingen op vrijdag zijn geannuleerd

- F-techniektraining voor de meisjes is met een uur vervroegd naar 16.30 uur

- Alle trainers zijn geïnstrueerd door de coördinatoren. Voor meer info kan je je trainer benaderen

- Kom met de fiets naar Sportpark Sloten. De parkeerterreinen zijn gesloten

Als bijlage vind je een samenvatting van alle belangrijke informatie met maatregelen die door Xenios genomen zijn om alles veilig en verantwoord op ons sportcomplex te laten verlopen. Wij verzoeken je deze goed door te lezen en alle genomen maatregelen te respecteren.

 

 

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws