Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Aletta Moons
Koen Boots
Emma van Doorn
Algemeen Maa
16

Scholen, horecagelegenheden en sportclubs dicht

Nieuws afbeelding

Vandaag is door het kabinet besloten om alle scholen te sluiten. Ook horecagelegenheden en sportgelegenheden sluiten de deuren op last van de overheid.

In Amsterdam sloten eerder al de gemeentelijke sportparken, waaronder ons Sportpark Sloten. Dit houdt o.a. ook in dat het verboden is om even een balletje te slaan op Sportpark Sloten. En ook niet op onze oude locatie aan de Ringvaartdijk. Er wordt door de gemeente gehandhaafd. Eerder werden al wedstrijden en trainingen tot 1 april opgeschort. Deze periode is nu verlengd tot 7 april. 

Het kabinet heeft ook opgeroepen tot het verminderen van sociale contacten. Een minimale afstand van 1,5 meter tussen personen wordt geadviseerd. 
Daarom vragen wij als Xenios, hierin de KNHB volgend, al onze leden met klem om niet samen te komen met het team of teamleden. Niet om te trainen, niet om teambesprekingen te houden.

Op de site van de KNHB lezen we hierover:
Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund. Op haar beurt heeft NOC*NSF de Nederlandse sport opgeroepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten. De KNHB heeft dit advies overgenomen en adviseert verenigingen met klem zich te houden aan de maatregelen die RIVM en NOC*NSF adviseren.

Dat betekent dat wij alle verenigingen vragen tot en met 6 april niet gezamenlijk te trainen, ongeacht de 'status' van het team. Wie fit wil blijven, kan kiezen voor individuele loopprogramma's of andere individuele activiteiten. Mits je natuurlijk geen klachten hebt en je houdt aan de bekende hygiƫneregels.

De KNHB komt zo snel mogelijk met voorbeelden en alternatieven voor trainers en hockeyers. Daarnaast is hockey.nl samen met Team Streethockey de insta-challenge #keepplaying gestart, check daarvoor de stories van hockey.nl.

Meer informatie over de gevolgen van het coronavirus op het hockey lees je op de site van de KNHB: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws