B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Matilde van der Heijde
Isis Roes
Algemeen Feb
4

Marc de Moor verlaat Xenios na dit seizoen

Nieuws afbeelding

Marc de Moor, hoofdcoach van Xenios Heren 1, neemt na dit seizoen afscheid van de Amsterdamse overgangsklasser. Onder zijn leiding promoveerde Xenios twee jaar geleden naar de overgangsklasse. Waar het team zich vorig seizoen succesvol handhaafde in de middenmoot, gaat het zich na de winterstop, gezien de huidige positie op de ranglijst, nadrukkelijk mengen in de strijd om het kampioenschap.

"Met Marc hebben we de afgelopen jaren een H1-coach gehad die het hockeyniveau op Xenios verder omhoog heeft gebracht. Direct in het eerste jaar was er succes met de promotie van H1 naar de overgangsklasse, waar het team zich zowel afgelopen seizoen als dit seizoen goed handhaaft", zegt Daan van Renswoude, bestuurslid hockeytechnische zaken. "Na deze drie succesvolle jaren gaat Marc op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een andere club. Wij wensen Marc alle succes bij een nieuwe club en kijken terug op een succesvolle samenwerking."

Onder leiding van technisch directeur Vincent van Hall wordt op dit moment een invulling gezocht voor de staf van Heren 1 voor komend seizoen.

Reacties

Harold van der Heijden

20-2-2020 @ 17:07:04 |ik zal Marc herinneren als iemand die spontaan even training gaf aan een breedte team toen die trai

 

Harold van der Heijden

20-2-2020 @ 17:07:41 |ner er nog niet was! Top!

 

Reageer op het nieuws