Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Dilay Akin
Roos Tepaske
Harold van der Heijden
Mats Westerman
Juliƫtte Schaar
Algemeen Okt
10

Herbstmeister!

Nieuws afbeelding De voorcompetitie van dit seizoen hebben we afgesloten met maar liefst 6 herfstkampioenen bij de jeugd!

- JA1 heeft een hele knappe prestatie geleverd door 1e te worden in de landelijke subtopklasse. Zij gaan na de herfst Super A spelen. Gefeliciteerd team en begeleiding!
- MB1 is ongeslagen met een doelsaldo van maar liefst + 38 uit 5 wedstrijden. Zij waren duidelijk te laag ingedeeld. Hopelijk wordt het na de herindeling spannender.
- MB4, MB5, MC6 en MD1 zijn allen winnaar geworden van hun poule, waarbij MB4 zelfs de maximale score van 15 punten wist te halen. Fantastisch!
- De voorcompetitie van een aantal teams duurt tot eind november. Zo is JB1 nog volop in de race om de Landelijke competitie te gaan halen. JC1 en MC1 gaan ook nog door en hebben veel uitdaging in de Topklassepoules.

Bij de senioren hebben we ook een paar teams die lekker van start zijn gegaan: Heren VetB, Dames 3 en Dames Masters staan allemaal aan kop na de eerste helft van de voorcompetitie. Dames 4 staat gedeeld 1e. Ga zo door!

AANVULLING: zondag 13 oktober is door de winst op het fitte en sterk spelende Hurley  Xenios Dames 2 ook herfstkampioen geworen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws