B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Matilde van der Heijde
Isis Roes
Algemeen Okt
10

Samenwerking Back in Shape en Xenios

Nieuws afbeelding

Vanaf dit seizoen werken Back in Shape en Xenios samen! De samenwerking leidt tot een mooi project waarin Back in Shape in de komende jaren, naast een inloopsspreekuur en loopscholing, nog meer voor de club zal betekenen.

Het team van Back in Shape heeft veel affiniteit met sport. Er zijn specialisten op het gebied van sportblessures die ook werkzaam zijn bij topsport verenigingen. Wij hebben de mogelijkheid om sportklachten middels echografie in beeld te brengen. In ons uitgebreide trainingscentrum beschikken wij over de mogelijkheid om krachttraining in te zetten. Daarnaast bieden wij ook shockwave, podologie, personal training en fitness aan. Onze kennis delen wij graag met een ambitieuze en gezellige vereniging als Xenios!

Sander Schelling verzorgt de inloopspreekuren op donderdagavond van 19:30 – 21:00 uur. Sander is manueel therapeut met bijzondere interesse in sportblessures. Zijn ervaring in topsport heeft hij opgedaan in de afgelopen zes jaar bij AFC Ajax.

Back in Shape is gevestigd aan het Lorentzplein 46 in Badhoevedorp. U bent van harte welkom voor een rondleiding! Of bekijk de website.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws