B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Eefje Bouland
Emma Thunnissen
Fenna Raaijen
Tom van der Schaaf
Jet Jongenelen
Jeugd Okt
4

Loopschool: voor jeugdleden van F t/m C!

Nieuws afbeelding

De Xenios Loopschool staat weer klaar om te starten. De trainingen zijn bestemd voor de jongste jeugd (F-jes) tot en met oudere jeugd (C-junioren), selectieteams en niet-selectieteams. Trainingen vinden plaats op de zondagochtend en duren 60 minuten. Deelnemers worden ingedeeld op hetzelfde niveau en anders bij hetzelfde team/leeftijdsgroep. Inschrijven kan door te mailen naar: [email protected]

De Xenios Loopschool biedt alle jeugdleden extra training bestaande uit oefeningen gericht op kracht, stabiliteit, snelheid en technische loopscholing. De oefeningen zijn zo sportspecifiek mogelijk en worden toegesneden op het hockeyen. Daarnaast wordt de intensiteit van de training aangepast aan de leeftijd en ontwikkeling van het kind. De looptrainingen zijn daarnaast vooral leuk en leerzaam.

Xenios maakt vanaf dit jaar gebruik van de professionele ondersteuning van Back in Shape.


Trainers Thijs en Noor van Back in Shape zullen de looptrainingen gaan verzorgen. Bij Back in Shape bevinden zich alle disciplines onder één dak: van preventie tot revalidatie. De ervaren fysiotherapeuten en specialisten van Back in Shape helpen sporters om hun doelstellingen te bereiken. Back in Shape beschikt over de mogelijkheid om echografie of shockwave te gebruiken. Een overzicht van het uitgebreide multidisciplinaire aanbod is te zien op de website van Back in Shape.De loopgroepen bestaan uit 10 -15 deelnemers (afhankelijk van aantal aanmeldingen), zodat iedereen volledige aandacht krijgt tijdens de trainingen. Trainingen volgen het wedstrijdprogramma van de jongste jeugd en vinden plaats tussen ongeveer 10.30 en 13.30 uur op de nieuwe sportvelden van Xenios (bij Herenmarkt) op de volgende data:

· Najaar 2019: zondag 3,10,17, 24 november en 1 december;

· Voorjaar 2020: zondag 30 februari; 8,15,22 en 29 maart; 5, 19 april; 10,17 mei;

Aanmelden graag uiterlijk 27 oktober. Kosten voor 14 trainingen zijn 42 euro. Inschrijven kan door het aanmelden met naam, geboortedatum, aantal keren dat al is meegedaan met de loopschool en teamnaam via mailadres: [email protected].

Na het sturen van een e-mail ontvang je van ons een bevestiging. Indien je meer uitleg nodig hebt of vragen hebt over de inhoud van de training of over de inschrijving, mail dan naar [email protected].
Doe mee en schrijf je in!

namens de Xenios Loopschool, Ronald de Vogel

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws