HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Joaquín van Rooijen Cruz
Barbara Top
Algemeen Okt
21

Grote Club Actie bij Xenios

Nieuws afbeelding


We doen dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. En alle kinderen tot en met de C gaan meedoen aan deze actie. Deze brief is om jullie van informatie te voorzien wat de actie inhoudt.

Wat is de Grote Clubactie nou eigenlijk?
De Grote Clubactie is de grootste actie voor verenigingen in Nederland. Leden van clubs en verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% meteen naar de clubkas: het hoogste percentage van alle goede-doelen-loterijen!

Van de opbrengst van de Grote Club Actie wil Xenios een geluidsinstallatie voor in het nieuwe clubhuis kopen.

Prijzen
Door aan de actie mee te doen zamelen de kinderen geld in voor Xenios maar kunnen ze zelf ook prijzen winnen. Het team wat de meeste loten weet te verkopen krijgt een teamuitje met LOVERS, met een rondvaart door de Amsterdamse grachten en pizza. Maar ook voor de kinderen die individueel de meeste loten verkopen zijn er prijzen te winnen. Waaronder een Osaka hockeystick ter waarde van € 290, een Osaka-stadium jacket en een rode Osaka-trui.

Vanuit de Grote Clubactie zijn er ook mooie prijzen te winnen, zoals een Nintendo Switch, clinics van tophockeyers of een middagje bioscoop met je team. Maar als je een lot koopt maak je ook nog eens kans op de hoofdprijs van € 100.000, een Volkswagen UP of een reischeque van 2.500 euro.

Verantwoordelijkheid
Elk jeugdlid tot en met de C krijgt een boekje om loten te verkopen. Van de coach of begeleider ontvangen de kinderen het boekje. Als lid ben je daar zelf verantwoordelijk voor. Wij delen de boekjes aan jullie uit en willen ze ook (natuurlijk zo vol mogelijk) terug hebben. Wij hebben ze nodig voor de administratie van de actie. Dus aan het einde van de actie komt er een moment om de boekjes in te leveren.

Geen boekje?
Geen boekje of je boekje is vol en je wilt een nieuwe? Stuur een mail naar [email protected]

Loten verkopen
Verkoop gaat bij ons via de verkoopboekjes en via het online systeem. Met de verkoopboekjes gaan de kinderen langs de deuren om loten te verkopen, daar worden ter plekke formulieren ingevuld die ze in het bonnenboekje kunnen bewaren totdat de actie is afgelopen. Wanneer de Grote Clubactie eindigt worden alle boekjes weer ingenomen zodat wij die voor de administratie kunnen verwerken. Via de online link kunnen ook loten worden gekocht en die links kunnen via sociale media worden gedeeld. Hiervoor kan de volgende link worden gebruikt, klik hier!

Ook kan er een superlot ter waarde van 150 euro worden verkocht waarbij er in een keer meer geld verdiend kan worden voor de club. Want Xenios ontvangt hiermee 80% van het bedrag.

Looptijd van de actie
De Grote Clubactie loopt van 14 september tot en met 11 december. En in het nieuwe jaar kunnen we dan onthullen hoeveel geld we hebben opgehaald met De Grote Clubactie.

Wil je nog meer weten over de Grote Clubactie? Kijk dan even op de website:www.clubactie.nl

Wij hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben over de Grote Clubactie. Als er vragen zijn kun je contact opnemen met mij via de mail: [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

 

Xenios Actiecomité Grote Clubactie
Jet van Dort

 

Reacties

Sven Suur

30-9-2019 @ 09:29:27 |👍👍👍

 

Reageer op het nieuws