B1.png clinic.png Daems 10.jpg Heren 1.png nieuw complex.png veld.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Max Wirtz
Elize Edens
Silvester Draaijer
Arbitrage Sep
5

Spelregel wijzigingen, workshop & begeleiding

Nieuws afbeelding

Afgelopen woensdag avond kwam een groot aantal ouders & spelers naar de spelregel workshop op "Herenmarkt” op Sportpark Sloten. Onder leiding van Sam de Braaf en Ron Wiegman werden de deelnemers klaargestoomd voor het begin van de competitie komend weekend. Naast het opfrissen van regels werd er ook met name stilgestaan bij de wijzigingen voor seizoen 2019/20. Ook werden er veel praktische tips uitgewisseld over veldpositie, looplijnen en dergelijke. Dit alles gericht op het goed, effectief en met plezier fluiten van wedstrijden.

De avond was een succes: de sfeer was goed, er waren veel serieuze vragen en opmerkingen. Sam gaf aan dat hij veel "nieuwe koppies” had gezien in het publiek. Dat laat maar weer eens zien dat er veel interesse en betrokkenheid is vanuit de club.

Spelregelwijzigingen
Voor diegene die de avond gemist hebben maar toch nog even de regels en wijzigingen willen bijspijkeren voordat de competitie begint: de prestentatie en spelregelwijzigingen zijn te vinden op de site via de website; Menu: Mijn Xenios - Club - Documenten - Arbitrage

Begeleiding
Heb je daarnaast behoefte aan individueel advies bij het fluiten of wil je een keer feedback krijgen? Dat kan, stuur tijdig een mailtje naar [email protected] dan gaan wij ons inspannen om jou een keer te begeleiden tijdens een wedstrijd die jezelf fluit. 

bij onderwerp:   "Aanvraag voor begeleiding"

in het textveld:    naam scheidsrechter

                            06 nummer

                            datum/tijd/locatie wedstrijd

                             en het team.

Wij proberen dan een begeleider te organiseren vanuit de "CS+” en "ervaren” scheidsrechter pool. De begeleider zal vooraf contact met je leggen en met je afspreken.

Wat doet een begeleider?
Dat stemmen jullie samen af. Opties zijn o.a.:

(a) Feedback: voor bespreken - tijdens de rust - en na afloop evalueren.

(b) Live feedback: zelfde als (a) en via oortje (mobiele telefoon) actief advies geven tijdens een wedstrijd. Je moet zelf een mobiele telefoon en oortjes meebrengen. En download de app refcom4all (https://www.refcom4all.nl/)

(c) Meefluiten: een begeleider fluit met jou samen een wedstrijd (dit iom je team/ivm reeds ingedeelde scheidsrechters)

Je dient 30 minuten voor de wedstrijd aanwezig te zijn. Achteraf krijg je een debriefing waarin observatiepunten worden gedeeld, fluit vragen kunnen worden gesteld enz.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws