Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Melanie Karman
Carlijn Brouwer
Vera van Korven
Onno van den Doel
Algemeen Jul
7

De eerste verhuizing

Verschillende materialen en meubilair zijn vandaag naar Sportpark Sloten-Oost verhuisd, ook wel camping Xenios genoemd. Vanochtend stonden een tiental enthousiaste vrijwilligers klaar die gehoor hadden gegeven aan de oproep om te komen sjouwen en inpakken. Want de eerste  week van augustus moet er op onze nieuwe locatie alweer getraind worden en oefenwedstrijden gespeeld kunnen worden. 

Een aantal doelen, (bier)banken, tafels, stoelen, maar ook de AED én de videostellage, zodat er opnames gemaakt kunnen worden, zijn vanaf onze bestaande locatie aan de Ringvaart verhuisd naar Sportpark Sloten-Oost. In een grote verhuiswagen van Flotrans Transport, welke kosteloos door deze sponsor ter beschikking werd gesteld, kon er in 2 ritjes het nodige verhuisd worden. De verhuiswagen bleek net te hoog voor het wielrennersviaduct bij Sportpark Sloten-Oost, maar in no-time waren 2 aanhangers geregeld om het laatste stukje te overbruggen. 

Eenmaal aangekomen werd het nieuw clubhuis ingericht en huiselijk gemaakt door foto’s uit onze mooie clubhistorie en andere wanddecoraties op te hangen. Andere vrijwilligers waren aan het schilderen. Er is weer hard gewerkt met een mooi resultaat.

Reacties

Ronald Surig

9-7-2019 @ 6:59:42 |Fantastisch werk van deze sponsor.

 

Reageer op het nieuws