Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Léon Louwman
Nikki Hoogendam
Matthijs van Gaalen
Julie van Grunsven
Algemeen Jul
7

De eerste verhuizing

Verschillende materialen en meubilair zijn vandaag naar Sportpark Sloten-Oost verhuisd, ook wel camping Xenios genoemd. Vanochtend stonden een tiental enthousiaste vrijwilligers klaar die gehoor hadden gegeven aan de oproep om te komen sjouwen en inpakken. Want de eerste  week van augustus moet er op onze nieuwe locatie alweer getraind worden en oefenwedstrijden gespeeld kunnen worden. 

Een aantal doelen, (bier)banken, tafels, stoelen, maar ook de AED én de videostellage, zodat er opnames gemaakt kunnen worden, zijn vanaf onze bestaande locatie aan de Ringvaart verhuisd naar Sportpark Sloten-Oost. In een grote verhuiswagen van Flotrans Transport, welke kosteloos door deze sponsor ter beschikking werd gesteld, kon er in 2 ritjes het nodige verhuisd worden. De verhuiswagen bleek net te hoog voor het wielrennersviaduct bij Sportpark Sloten-Oost, maar in no-time waren 2 aanhangers geregeld om het laatste stukje te overbruggen. 

Eenmaal aangekomen werd het nieuw clubhuis ingericht en huiselijk gemaakt door foto’s uit onze mooie clubhistorie en andere wanddecoraties op te hangen. Andere vrijwilligers waren aan het schilderen. Er is weer hard gewerkt met een mooi resultaat.

Reacties

Ronald Surig

9-7-2019 @ 06:59:42 |Fantastisch werk van deze sponsor.

 

Reageer op het nieuws