Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Yanaika Danser
Louise Kiers
Micha Koster
Kim Bakker
Romy Bergisch
Sponsoring Jul
1

Nieuwe (hoofd)sponsors voor Xenios

Nieuws afbeelding

Enthousiaste gezichten op Sportpark Sloten een paar dagen geleden. Xenios tekende maar liefst vier sponsorcontracten op dezelfde dag op de spiksplinternieuwe locatie. We zijn enorm verheugd dat deze bedrijven zich langjarig aan onze club verbonden hebben. Na de overeenkomst met Rabobank Amsterdam, die al eerder werd beklonken, is dit een grote stap voor Xenios. We hebben nu dus 5 sponsors die gedurende 4 jaar op onze shirts zullen prijken.

In aanwezigheid van onder anderen voorzitter Michiel van Zutphen, penningmeester Daniel van Vuuren en voorzitter van de sponsorcommissie Robbert-Jan Suur, tekenden Jumbo de Aker, Sport 2000 Haverhals, Osaka en IJshoeve Sloten hun sponsorovereenkomst.

Maik Schaffner, eigenaar van Jumbo De Aker, die zich voor 4 jaar verbindt aan onze club als hoofdsponsor, over de nieuwe samenwerking:"Met de nieuwe locatie én het nieuwe clubhuis in het vooruitzicht ben ik verheugd nu hoofdsponsor te zijn van Xenios. Ik zie uit naar een professionele en langdurige samenwerking met Jumbo langs de zijlijn!"

Ook Jenke Haverhals, al jaren onze kledingleverancier, is enthousiast dat we de samenwerking kunnen intensiveren:"Sport 2000 Haverhals is trots dat ze de komende 4 jaar hoofdsponsor is van Xenios! Samen met de nieuwe kledingfabrikant Osaka kijken wij uit naar een mooie samenwerking met Xenios!".

Onze nieuwe clubkleding wordt gemaakt door Osaka. De nieuwe clubkleding zal exclusief te koop zijn bij Sport 2000 Haverhals.
Over de beschikbaarheid word je nader geïnformeerd.

Wij danken Jumbo De Aker, Sport 2000 Haverhals, Osaka en IJshoeve Sloten hartelijk voor het vertrouwen in onze club en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Bekijk ook het filmpje.

Reacties

Matilde van der Heijde

1-7-2019 @ 20:00:45 |Van harte gefeliciteerd met jullie sponsoren. Nu weer er nieuwe start in seizoen 2019_2020. Opa van Matilde.

 

Reageer op het nieuws