Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Kick Schiltkamp
Yanaika Danser
Louise Kiers
Marcella Hageman
Romy Bergisch
Jeugd Jun
28

Team indeling 2019-2020

Nieuws afbeelding

pastedGraphic.png


De teamindelingen van de jeugdteams voor 2019-2020 staan vanaf vandaag op ‘Mijn Xenios’. Log in op het besloten deel van de site. Ga naar Club en klik op documenten. Onder het kopje ‘HT Junioren’ tref je de bestanden ‘Teamindeling Meiden 2019-2020’ voor de meidenteams en ‘Teamindeling Jongens 2019-2020’ voor de jongensteams aan. Per Categorie A, B, C, D, E en F is een apart blad met de teamindeling. Definitieve teamindeling voor de MA1, MB1, MC1 en JC1 volgen na de zomer in aanloop naar de competitie.

De teamindelingen zijn ieder jaar weer spannend voor de kinderen. Het levert blijdschap maar soms ook teleurstelling op. Bij Xenios kiezen we er bewust voor om ieder jaar de teams opnieuw in te delen en geen vrienden- en vriendinnenteams te formeren. We hebben hier een zorgvuldig proces voor ingericht met teambeoordelingen door trainers, coaches en ouder-begeleiders en selectietrainingen.

Meer over selecteren en indelen lees je op de site onder de tab Hockey bij het onderdeel Jeugdopleiding/Selectie (Jeugd).

Mocht je na het lezen van de documenten toch nog vragen over de teamindeling hebben mail deze dan naar [email protected]. Voor zorgvuldige beantwoording van de vragen nemen we de tijd dus we vragen jullie geduld en begrip in dit proces. 

Let op!
De download met de teamindelingen is alleen voor persoonlijk gebruik en mag in het kader van de bescherming van persoonsgegevens op geen enkele wijze via social media zoals Facebook, Twitter, Instagram etc., e-mail, print of welk ander medium of kanaal verspreid worden. 

Selectiecommissie Xenios