Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Teun Schram
Carmen Ebbers
Esther Geijer-Bakker
Mara van der Aa
Algemeen Jun
24

Project Sport Zonveilig: wie is de grootste smeercase?

Nieuws afbeelding

Er werd lekker gesmeerd zaterdag op Xenios!

Project Sport ZonVeilig - mogelijk gemaakt door stichting melanoom, de Vriendenloterij en Nivea Sun - introduceert de Smeercase - een handig kratje met plek voor 8 flessen Zonnebrandcreme.

Uit onderzoek bleek dat slechts 1 op de 10 kinderen ingesmeerd op het veld staat. Dat moet echt veranderen! Zonbescherming met effectieve UV-filters is enorm belangrijk.

Om ook bij Xenios de awareness te vergroten werd de smeercase op het E/F toernooi geïntroduceerd. Alle landenteams kregen een korte uitleg waarom het smeren zo belangrijk is en de spelers smeerden zich daarna nog weereens extra in. Niet alleen de allerjongsten op het hockeyveld namen de boodschap heel serieus ... ook de A1 ziet gelukkig de noodzaak van het goed smeren!

De 2 smeercases staan vanaf vandaag in het clubhuis en er zijn voorlopig voldoende flessen om lekker te smeren. Vanaf nu smeert Xenios extra goed!

Lees meer op de website van Sport Zonveilig

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws