Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Romy Bergisch
Kick Schiltkamp
Micha Koster
Yanaika Danser
Kim Bakker
Arbitrage Jun
23

Record slagingspercentage bij aankomende D-ouders

Nieuws afbeelding Het is net voor de zomervakantie, de temperatuur loopt op, de competitie en selectieperiode min of meer achter de rug. Menigeen droomt al van de Costas of "la playa”. Toch heeft dit 22 ouders van de E jeugd niet weerhouden om deel te nemen aan het clubscheidsrechters examen. Nog effe "de kaart halen”.

Dit is natuurlijk super belangrijk want volgend jaar spelen de kinderen voor het eerst als D-tjes op een heel veld en gaan we van "spel begeleiding” naar officiële arbitrage. En om te mogen fluiten zijn ouders met een kaart nodig.

Op deze warme zaterdag avond kwamen 22 ouders naar Xenios. Het was een geanimeerde avond waarbij er veel uitwisseling was tijdens spelregelworkshop van Ron Wiegman (voorzitter arbitrage commissie). Aansluitend het schriftelijke examen.

Van de 22 deelnemers waren er 20 die hun kaart behaalden. Dit slagingspercentage van ruim 90% ligt ver boven het landelijke gemiddelde (van omstreeks 50%). Dit geeft aan dat we als club beschikken over E-jeugd ouders die zeer gemotiveerd zijn om hun kaart te halen en om te gaan fluiten volgend jaar bij de D-jeugd. Zo hoort het. Gefeliciteerd!

Op 14 september volgt weer een mogelijkheid om je kaart te halen. Het is gewoon leuk om dit te doen om zo het spel beter te begrijpen en ook om inhoudelijk met je kinderen over hockey te kunnen praten. Daarnaast zijn ouders met kaarten die willen fluiten noodzakelijk voor het kunnen spelen van wedstrijden. Het is dan ook beleid van de club dat tenminste een ouder per kind zijn of haar kaart haalt.

Heb je je kaart nog niet en gaat je zoon of dochter volgend jaar naar de D. Geef je dan snel op via [email protected] Je krijgt dan toegang tot een digitale omgeving waar je door middel van E-learning je de spelregels eigen kan maken. In september kan je dan meedoen met het examen.

Maar voor nu: felicitaties aan de geslaagden van vanavond!

Meer info over arbitrage en de opleidings-, begeleidingsmogelijkheden alsmede links naar spelregel info, klik hier

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws