Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Emma Verhoeve
Algemeen Jun
10

Fout in het Oerwoud: verslag van het Rabobank Familietoernooi

Nieuws afbeelding

Fout in het oerwoud! Ook dit jaar zijn de weergoden ons weer goed gezind. Het was een stralend zonnige dag op hockeyclub Xenios, waar we ons jaarlijks Rabobank Familiehockeytoernooi hebben gehouden. Als het goed is voor het laatste op deze locatie. Want volgend jaar zitten we, op de nieuwe locatie, bij de wielerbaan op Sportpark Sloten-Oost.

Het thema is dit jaar door een prijsvraag tot stand gekomen en gaf aanleiding voor de meest hilarische namen en outfits. Wat dacht je van de Rimboeren, Stout in het oerwoud, al draagt een aap een gouden ring. De laatste hebben de prijs voor de leukste, mooiste, creatiefste outfit gewonnen, want deze zagen er, naast vele anderen, prachtig uit maar waren helemaal zelf gemaakt.

Dit jaar was het extra groot feest in verband met het lustrum van de club. Er waren extra speeltoestellen en er is Xenios ijs geïntroduceerd door de IJshoeve uit oud Sloten. Zij stonden dan ook met een heuse ijskar op de club met heerlijk ijs in de Xenios kleuren.

Er is lekker gespeeld door wel 28 teams, waar twee poules winnaars uitkwamen. Het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid en samen zijn maar een prijs mee naar huis is toch altijd leuk. Dit jaar willen we wel instellen dat het een wisselbeker wordt waar ieder jaar de naam van het team op komt te staan.

De goed verzorgde bbq is iets vervroegd omdat we nog wat slecht weer verwachtten maar dat viel gelukkig allemaal mee.

Raf Dabekausen geeft na twee jaar het stokje door aan Roos Buntjer, maar gaat nog dit jaar heel veel leuke anderen dingen organiseren voor de club, onder anderen het Summer Camp in augustus.

Ik hoop jullie ook volgend jaar weer allemaal te zien op het Xenios Familiehockeytoernooi, tweede pinksterdag 2020

Meer foto's? Kijk op Facebook!


Groetjes, Nancy

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws