Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Emma Verhoeve
Algemeen Mei
30

Xenios-iconen Yannick Beekman en Daan Hendriks nemen afscheid van Heren 1

Nieuws afbeelding


Daan en Yannick speelden dit jaar hun laatste seizoen in Heren 1. Xenios is ontzettend trots op deze twee steunpilaren en bedankt hen voor hun geweldige inzet voor de club.Wat hebben deze mannen niet gedaan op Xenios! Alle jeugdteams doorlopen, trainers en coaches bij de jeugd, trainerscoordinatoren, D-kamp begeleiders.

Maar natuurlijk ook spelers van Xenios Heren 1. Gestart in de 3e klasse hebben zij de afgelopen 8 jaar mede aan de basis gestaan van de gestage promotie van dit team.

Hoe mooi is het dan om met elkaar afscheid te nemen in een seizoen op een voor Xenios ongekend hoog niveau: de overgangsklasse! En zelfs in die overgangsklasse wisten zij zich uitstekend te handhaven. Extra leuk maakt het dat in dit team nu 3 jongens spelen die door hen zelf in de jeugd zijn opgeleid!

De volgende quote zegt eigenlijk wel alles over hen: "Supertrots om op dit niveau te kunnen spelen met vrienden waar we al vanaf de beginjaren mee op het veld staan. Aan alles komt helaas een einde en goed om weer ruimte te maken voor aanstormend talent".

We hopen dat Daan en Yannick nog lang aan onze club verbonden blijven en wensen beiden nog veel hockeyplezier!

Reacties

Hetty Verhoeven-van Zantvoort

30-5-2019 @ 11:46:02 |Hi guys, van jullie genoten de afgelopen jaren. Niet alleen als spelers, trainers, coaches maar ook als mens. Succes met jullie carrieres💋

 

Ronald Surig

30-5-2019 @ 13:34:07 |Blijf Xenios in je hart dragen. Succes in de toekomst

 

Reageer op het nieuws