Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Max Oosterwaal
Matthijs Teffer
Ceyda Isik
Myrthe Dollé
Julia Sinot
Jeugd Apr
7

Laatste editie: Europa Cup voor vrouwen, de EHCC

Nieuws afbeelding

Van 19 t/m 22 april organiseren de buren van Hockeyclub Amsterdam de allerlaatste editie van de Europa Cup voor vrouwen, de EHCC. Alle informatie over het toernooi is te vinden op www.ahbc.nl/ehcc.

Tijdens de EHCC zullen ook diverse teams van Xenios op Amsterdam te vinden zijn. Op maandag 22 april wordt de 3x3 Cup voor de D-jeugd, waar ook een paar teams van Xenios aan meedoen, georganiseerd. Deelname is gratis en opgeven kan nog via www.abnamro3vs3cup.nl

Twee teams van Xenios maken, met dank aan Amsterdam, de Europa Cup van heel dichtbij mee. MC6 zal op de finaledag de line-up doen bij de wedstrijd om de 5e en 6e plaats en speelt daarna zelf een wedstrijd tegen Haagsche Deltsche Mixed Hockey Club.

Op de openingsdag, 19 april, is het al de beurt aan JD1. Dat team loopt samen met de Engelse kampioen Surbiton het veld op voor de wedstrijd tegen Club an der Alster. Daarna speelt JD1 tegen  HC Spanderbosch JD1.

Dus graag tot ziens in het Wagener!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws